Gość Napisano 29 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2018 Witajcie Czy ktoś miał okazję porównać przetwornik D/A Marantz'a PM6006 z CA DacMagic 100? Chodzi mi o opinie praktyków a nie teoretyków Generalnie jestem zadowolony z Marantz'a ale, jak wiadomo, lepsze jest wrogiem dobrego. Cena beretu nie zrywa więc można by się zastanowić Czekam na Wasze opinie. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2018 Bardzo dziękuję za pierwszą opinię Też mam wrażenie że dac w Marantz'u jest bardzo przyzwoity i nie mam ciśnienia na zmienianie. Zobaczyłem jednak że tego magika można nabyć za sześć stów i postanowiłem zapytać ewentualnych użytkowników. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 29 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2018 (edytowany) Najprościej wypożycz daci które Cię interesują z branży. Dodatkowo posłuchaj coś od nostromo, (w Google wpisz projekt nostromo). Też możesz wypożyczyć. Najlepiej przekonać się na własne uszy ?? Edytowano 29 grudnia 2018 przez 1Ender Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 29 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2018 Tak jak wyżej , sklepy wypożyczają na odsłuchy sprzęt , więc jak Ci się nie spodoba to zwrócisz. Mam ca dac100 i też kiedyś uważałem ,że ten w ampli robi robotę , myliłem się - akurat dac100 tak bardziej ujednolica częstotliwości , daje więcej sceny , przynajmniej u mnie. Na black friday cena był okazyjna więc trudno było się oprzeć Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2018 11 godzin temu, 1Ender napisał: Najprościej wypożycz daci które Cię interesują z branży. Dodatkowo posłuchaj coś od nostromo, (w Google wpisz projekt nostromo). Też możesz wypożyczyć. Najlepiej przekonać się na własne uszy ?? Niestety sklepy które mam w rozsądnym zasięgu nie wypożyczają Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 30 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2018 (edytowany) @Janusz Duryn Jest kilka sklepów z branży na forum między innymi @S4Home Poproś by Ci wysłał ze 2 daci magica 100 i jakieś lepszy droższy. Dla porównania. Obowiązkowo do odsłuchu dac nostromo Wolf. Tu masz link Wiem, że wypożyczają za kaucją, zarówno Nostromo jak @S4Home Zadzwoń i umów się. Nie musisz kupować. Odsłuchać powinieneś. A dlaczego nie skorzystać? Kurierem dostaniesz. ? Przy zakupie przez internet od firmy masz 14 dni na odstąpienie od umowy. Czyli 2 tygodnie na odsłuch powinno wystarczyć? Prawda? ? Płacisz tylko za kuriera w 2 strony. Pozdrawiam Edytowano 30 grudnia 2018 przez 1Ender Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 30 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2018 DAC Magic 100 jest tani. Ładnie zbudowany. I już W tej cenie może jest atrakcyjny ale według mnie przy dołożeniu 200-300 zł masz w zasięgu nostromo wolf2, który jest znacznie ciekawszy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2018 28 minut temu, 1Ender napisał: @Janusz Duryn Jest kilka sklepów z branży na forum między innymi @S4Home Poproś by Ci wysłał ze 2 daci magica 100 i jakieś lepszy droższy. Dla porównania. Obowiązkowo do odsłuchu dac nostromo Wolf. Tu masz link Wiem, że wypożyczają za kaucją, zarówno Nostromo jak @S4Home Zadzwoń i umów się. Nie musisz kupować. Odsłuchać powinieneś. A dlaczego nie skorzystać? Kurierem dostaniesz. ? Przy zakupie przez internet od firmy masz 14 dni na odstąpienie od umowy. Czyli 2 tygodnie na odsłuch powinno wystarczyć? Prawda? ? Płacisz tylko za kuriera w 2 strony. Pozdrawiam Niestety mam taką pracę że z kurierem bardzo ciężko się spotkać. Ten Nostromo to już stanowczo za drogi. 19 minut temu, Fafniak napisał: DAC Magic 100 jest tani. Ładnie zbudowany. I już W tej cenie może jest atrakcyjny ale według mnie przy dołożeniu 200-300 zł masz w zasięgu nostromo wolf2, który jest znacznie ciekawszy. Dokładanie to pułapka, zawsze za 200-300 jest coś teoretycznie lepszego Za stary jestem na takie numery Zwróciłem uwagę na magika bo jest nieprzesadnie drogi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 30 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2018 Zrobisz co zechcesz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2018 18 minut temu, Fafniak napisał: Zrobisz co zechcesz To akurat jest dość oczywiste Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 30 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2018 (edytowany) Czasami nie warto wydawać kasy na niewielkie zmiany. Mam tu na myśli DAC Magic Edytowano 30 grudnia 2018 przez Fafniak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 30 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2018 (edytowany) Mam daca od nostromo jak dla mnie dużo lepszy od magic 100 Edytowano 30 grudnia 2018 przez 1Ender Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mordor12 Napisano 30 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2018 (edytowany) 1 godzinę temu, 1Ender napisał: Mam daca od nostromo jak dla mnie dużo lepszy od magic 100 Potwierdzam w 100 %. Ja miałem w jednym czasie Wolfa { tą poprzednią wersję } i Dac Magic 100. Nostromo został a Dac Magic 100 poszedł w dalszą drogę. Edytowano 30 grudnia 2018 przez mordor12 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts