1Ender Napisano 1 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2019 (edytowany) Żeby nie przedłużać. Chcę mieć jedną appke do sterowania na telefonie. Munu na TV czyli jak mniemam najlepszy będzie dla mnie ten z hdmi? Tak? Pomijam temat 4k. Chromecast 2, 79 zł allegro LINK Jak macie inne propozycje proszę o link. Edytowano 1 stycznia 2019 przez 1Ender Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2019 27 minut temu, 1Ender napisał: Żeby nie przedłużać. Chcę mieć jedną appke do sterowania na telefonie. Munu na TV czyli jak mniemam najlepszy będzie dla mnie ten z hdmi? Tak? Pomijam temat 4k. Chromecast 2, 79 zł allegro LINK Jak macie inne propozycje proszę o link. Pod linkiem jest chińska podróba. Jak chcesz to ryzykuj Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybki Napisano 1 stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 stycznia 2019 Dnia 31.12.2018 o 12:08, Elizjum7919. napisał: Aplikacje też zresetuj czyść pamięć podręczną i stałą aplikacji.I zacznij cały proces jak by to było 1 raz. Mam pytanie jaki masz model routera w domu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaz75 Napisano 1 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2019 Spróbuj wyłączyć szyfrowania sieci wifi. Połącz się z otwartą siecią. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 1 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2019 32 minuty temu, JacSantana napisał: Pod linkiem jest chińska podróba. Jak chcesz to ryzykuj Jak odróżnić podróbke od oryginału?? Podaj mi proszę link do najtańszej oferty. Dziękuję Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2019 (edytowany) 9 minut temu, 1Ender napisał: Jak odróżnić podróbke od oryginału?? Podaj mi proszę link do najtańszej oferty. Dziękuję Ma się nazywać Google Chromecast Tak wygląda oryginalne pudełko: https://allegro.pl/oferta/google-chromecast-2-full-hd-stream-tv-hdmi-7716282640 Najtańszej oferty poszukaj sam. Czasem można trafić używkę z gwarancją za dobrą cenę. Na OLX pogrzeb. Może trafisz coś lokalnie. Edytowano 1 stycznia 2019 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizjum7919. Napisano 1 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2019 (edytowany) Dokładnie oryginał jest od Google masz to na pudełku. 40 minut temu, Szybki napisał: Mam pytanie jaki masz model routera w domu? TP LINK 841 Edytowano 1 stycznia 2019 przez Elizjum7919. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybki Napisano 1 stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 stycznia 2019 (edytowany) 5 godzin temu, tomaz75 napisał: Spróbuj wyłączyć szyfrowania sieci wifi. Połącz się z otwartą siecią. Miałem ustawione jeśli dobrze sie orjętuje WPA(WPA2)PSK ustawiłem na- open. Jednak nic to nie dało. Wcześniej wyczyściłem wszystkie historie logowania się w telefonie. 4 godziny temu, Elizjum7919. napisał: Dokładnie oryginał jest od Google masz to na pudełku. TP LINK 841 No i to możne być rozwiązaniem problemu. Twój router jest na liście dedykowanej chrome. https://support.google.com/chromecast/table/3477832?hl=ru&ref_topic=3447927 Niestety mojego Dasan680 tutaj nie ma. Choć Sagema tez nie było a łączył się. Edytowano 1 stycznia 2019 przez Szybki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 1 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2019 Czy warto dopłacać 20-30 zł do 3ki? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizjum7919. Napisano 1 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2019 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2019 28 minut temu, 1Ender napisał: Czy warto dopłacać 20-30 zł do 3ki? Trójki nie używałem więc tu nie pomogę Pewnie gdybym teraz kupował wybrałbym nowszą wersję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 1 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2019 2ka za około 120 zł można kupić jeszcze na gwarancji. 3ka około 150 zł.. Waham się ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizjum7919. Napisano 1 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2019 Ja bym brał 3 lepszy obraz i nowsze bardziej wydajne podzespoły? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 1 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2019 @Elizjum7919. Dziękuję pomyślę, w przyszłym tygodniu myślę że się zdecyduję. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybki Napisano 2 stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 stycznia 2019 Dziękuje wszytkom za pomoc w rozwiązaniu problemu działania chromocasta w sieci domowej. Problem został rozwiązany. Jednak tak jak przypuszczałem ten router nie da się skonfigurować z chromo. Dziś serwis podczas kolejnej próby uruchomienia za moja sugestią wymienił router Dasan na UP link wr-1200 i wszytko zaczęło działać. Dla osób które planują zakup chromocasta- sprawdźcie kompatybilność z waszą siecią. Dla osób które mają stremer i-easta m-30- na routerze Dasana równanież były problemy. Działał Tidal ale nie widział spotify. Po zmianie routera gra wszytko.? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 7 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 7 stycznia 2019 Zapraszam do klubu Google Chromecast w dziale Audiofile dyskutują. Proszę o wpisy. Wszyscy, którzy zabierali głos w temacie Chromecasta, proszę o skopiowanie swoich wypowiedzi lub o ponowne zabranie głosu. Dziękuję Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 7 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 7 stycznia 2019 Przecież tutaj zostały już poruszony temat Chromecast - po co to dublować i tworzyć nowy wątek? Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 8 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 8 stycznia 2019 (edytowany) @RoRo Też się nad tym zastanawiałem, ale uważam, że Chromecast zasługuje na swój klub. Jeżeli chcesz możemy usunąć temat z działu audiofile dyskutują, a w tym temacie dopiszemy jedno słowo Klub. Oczywiście jak autor tematu @Szybki się zgodzi. Wkrótce zamierzam kupić chromecasta, więc napewno się wypowiem, niezależnie który temat zostanie. Edytowano 8 stycznia 2019 przez 1Ender Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 10 stycznia 2019 Kupiłeś chromecasta? Którą wersję? Opisz wrażenia jak potestujesz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 10 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 10 stycznia 2019 Kupiłem 3kę, w sklepie x-kom. Trochę drożej niż allegro, ale... Przynajmniej z polskiej dystrybucji. I żadnych przejściówek. Jutro lub w poniedziałek dostanę, a może w sobotę. Nie wiem. Na pewno coś skrobnę ? za kilka dni. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 11 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2019 (edytowany) Teraz ja mam problem... Poniżej zrzut ekranu. Niby z polskiej dystrybucji... Znajduje inne sieci WiFi a mojej nie widzi... Problem rozwiązany, musi być włączony bluetooth ? Edytowano 11 stycznia 2019 przez 1Ender Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2019 Opisz swoje wrażenia. Moim zdaniem urządzenie prawie genialne Prawie gdyż nie wspiera gapless. I tylko z tego powodu się go pozbyłem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 13 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2019 Co to hapless? Jeszcze muszę posłuchać. Opiszę w wątku klubowym. ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2019 Hmm, nie wiesz co to gapless? To, tak w skrócie, brak przerw między nagraniami. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 14 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 14 stycznia 2019 Ja np z tego nie korzystam. Niektóre albumy to posiadają i faktycznie wtedy to przeszkadza. Ale nie jest to szczególnie uciążliwe, chodź co kto lubi. Tyle że nie bardzo rozumiem dlaczego nie można tego naprawić małą aktualizacją. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts