Maciej H Napisano 13 września Napisano 13 września Kupiłem dzisiaj Wiim Ultra. Podłączę go na parę sposobów w celu weryfikacji pozytywnych opinii. Jestem ciekawy czy wniesie jakąkolwiek zmianę do mojego systemu. Odpisz, cytując
Maciej H Napisano 14 września Napisano 14 września Po paru godzinach odsłuchu mogę z pełną odpowiedzialnością powiedzieć że podniosły się moje doświadczenia słuchowe. Funkcja RoomFit w moim pomieszczeniu spisuje się znakomicie. Dźwięk nabrał dużo większej przestrzeni. Odpisz, cytując
Palmos Napisano 14 września Napisano 14 września Jest zabawa nie? Dnia 7.09.2025 o 20:47, Palmos napisał: MA silver 300 7g Udało mi sie namierzyć w bardzo okazyjnej cenie te kolumny - prawie nowe (300 km w jedną stronę). Zobaczymy. Na ramię grają od pół godziny na cichym odsłuchu i bylo warto jechać. Zobaczymy co będzie później. Odpisz, cytując
Lansik Napisano 1 października Napisano 1 października Mam pytanie troche z innej beczki 🥶 Pilot do mojego MR780 uległ zniszczeniu, czy wiecie może gdzie można dokupić oryginał lub zamiennik, a może orientujecie się czy pilot z jakiegoś innego modelu pasuje? Odpisz, cytując
Palmos Napisano 1 października Napisano 1 października Dnia 9.08.2025 o 14:38, T Z6 napisał: https://elcoexim.com.pl/ Może spróbuj tu.. Odpisz, cytując
klavikort Napisano 1 października Napisano 1 października 32 minuty temu, Lansik napisał: Pilot do mojego MR780 uległ zniszczeniu, Mój też padł dosyć szybko po zakupie, no i nie wiedziałem co z tym zrobić, więc użyłem drugiego pilota z odtwarzacza CD Odpisz, cytując
Lansik Napisano Czwartek o 15:02 Napisano Czwartek o 15:02 19 godzin temu, klavikort napisał: Mój też padł dosyć szybko po zakupie, no i nie wiedziałem co z tym zrobić, więc użyłem drugiego pilota z odtwarzacza CD Z jakiego dokładnie odtwarzacza, jakie funkcje obsługuje? Odpisz, cytując
klavikort Napisano Czwartek o 15:19 Napisano Czwartek o 15:19 16 minut temu, Lansik napisał: Z jakiego dokładnie odtwarzacza, jakie funkcje obsługuje? Z magnata MCD750. Jest tam dołączony identyczny pilot jaki jest we wzmacniaczu , bo jednym obsługuje się dwa urządzenia. 1 Odpisz, cytując
Lansik Napisano Piątek o 16:21 Napisano Piątek o 16:21 Dnia 1.10.2025 o 21:04, Palmos napisał: Może spróbuj tu.. https://elcoexim.com.pl/ Mają na stanie, dzięki 1 Odpisz, cytując
T Z6 Napisano Piątek o 19:49 Napisano Piątek o 19:49 3 godziny temu, Lansik napisał: Mają na stanie, dzięki Oni maja na stanie tez oslony lamp i inne bajery. 1 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano Sobota o 05:22 Napisano Sobota o 05:22 Dnia 1.10.2025 o 20:41, Lansik napisał: Mam pytanie troche z innej beczki 🥶 Pilot do mojego MR780 uległ zniszczeniu, czy wiecie może gdzie można dokupić oryginał lub zamiennik, a może orientujecie się czy pilot z jakiegoś innego modelu pasuje? U dystrybutora keidyś to fajnie działało jak miałem jeszcze z nimi kontakt. Warto zadzwonić. zapytać. Na pewno któryś zamiennik pasuje. Ale który? 13 godzin temu, Lansik napisał: Mają na stanie, dzięki Jaka kwota tak z ciekawości? Odpisz, cytując
Lansik Napisano Poniedziałek o 06:05 Napisano Poniedziałek o 06:05 Dnia 4.10.2025 o 07:22, Piotr Sonido napisał: U dystrybutora keidyś to fajnie działało jak miałem jeszcze z nimi kontakt. Warto zadzwonić. zapytać. Na pewno któryś zamiennik pasuje. Ale który? Jaka kwota tak z ciekawości? 130zł Odpisz, cytując
Maciej H Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Mam pytanie. Czy przy użyciu zewnętrznego daca podłączanego do laptopa można zmieniać utwory w aplikacji Tidal pilotem z Magnata? Odpisz, cytując
Palmos Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Nie. Tylko jak masz podłączone po bt lub usb Odpisz, cytując
Recommended Posts