Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Po paru godzinach odsłuchu mogę z pełną odpowiedzialnością powiedzieć że podniosły się moje doświadczenia słuchowe. Funkcja RoomFit w moim pomieszczeniu spisuje się znakomicie. Dźwięk nabrał dużo większej przestrzeni. 

Napisano

Jest zabawa nie?

Dnia 7.09.2025 o 20:47, Palmos napisał:

MA silver 300 7g

Udało mi sie namierzyć w bardzo okazyjnej cenie te kolumny - prawie nowe (300 km w jedną stronę). Zobaczymy. Na ramię grają od pół godziny na cichym odsłuchu i bylo warto jechać. Zobaczymy co będzie później.

• 3 weeks later...
Napisano

Mam pytanie troche z innej beczki 🥶

Pilot do mojego MR780 uległ zniszczeniu, czy wiecie może gdzie można dokupić oryginał lub zamiennik, a może orientujecie się czy pilot z jakiegoś innego modelu pasuje? 

Napisano
19 godzin temu, klavikort napisał:

Mój też padł dosyć szybko po zakupie, no i nie wiedziałem co z tym zrobić, więc użyłem drugiego pilota z odtwarzacza CD :)

Z jakiego dokładnie odtwarzacza, jakie funkcje obsługuje?

Napisano
Dnia 1.10.2025 o 20:41, Lansik napisał:

Mam pytanie troche z innej beczki 🥶

Pilot do mojego MR780 uległ zniszczeniu, czy wiecie może gdzie można dokupić oryginał lub zamiennik, a może orientujecie się czy pilot z jakiegoś innego modelu pasuje? 

U dystrybutora keidyś to fajnie działało jak miałem jeszcze z nimi kontakt. Warto zadzwonić. zapytać. 

Na pewno któryś zamiennik pasuje. Ale który?

13 godzin temu, Lansik napisał:

Mają na stanie, dzięki :)

Jaka kwota tak z ciekawości? 

Napisano
Dnia 4.10.2025 o 07:22, Piotr Sonido napisał:

U dystrybutora keidyś to fajnie działało jak miałem jeszcze z nimi kontakt. Warto zadzwonić. zapytać. 

Na pewno któryś zamiennik pasuje. Ale który?

Jaka kwota tak z ciekawości? 

130zł

Napisano

Mój brat kupił Magnata MA 900.Pisluchalem chwile.Moc duza trzeba przyznać.Potencjometr na 40 to juz dosc glosno.MR 780 w tej skali bylo malo co slychac.Czuc tu spory zapas mocy.Barwa wydaje sie podobna ale sluchalem krótko wiec za mało aby wydac jakis konkretny werdykt.

Jeszcze przypomnialo mi sie.Basu jest sporo.Wiecej niz w MR780.