Maciej H Napisano 13 września Napisano 13 września Kupiłem dzisiaj Wiim Ultra. Podłączę go na parę sposobów w celu weryfikacji pozytywnych opinii. Jestem ciekawy czy wniesie jakąkolwiek zmianę do mojego systemu. Odpisz, cytując
Maciej H Napisano 14 września Napisano 14 września Po paru godzinach odsłuchu mogę z pełną odpowiedzialnością powiedzieć że podniosły się moje doświadczenia słuchowe. Funkcja RoomFit w moim pomieszczeniu spisuje się znakomicie. Dźwięk nabrał dużo większej przestrzeni. Odpisz, cytując
Palmos Napisano 14 września Napisano 14 września Jest zabawa nie? Dnia 7.09.2025 o 20:47, Palmos napisał: MA silver 300 7g Udało mi sie namierzyć w bardzo okazyjnej cenie te kolumny - prawie nowe (300 km w jedną stronę). Zobaczymy. Na ramię grają od pół godziny na cichym odsłuchu i bylo warto jechać. Zobaczymy co będzie później. Odpisz, cytując
Lansik Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu Mam pytanie troche z innej beczki 🥶 Pilot do mojego MR780 uległ zniszczeniu, czy wiecie może gdzie można dokupić oryginał lub zamiennik, a może orientujecie się czy pilot z jakiegoś innego modelu pasuje? Odpisz, cytując
Palmos Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu Dnia 9.08.2025 o 14:38, T Z6 napisał: https://elcoexim.com.pl/ Może spróbuj tu.. Odpisz, cytując
klavikort Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu 32 minuty temu, Lansik napisał: Pilot do mojego MR780 uległ zniszczeniu, Mój też padł dosyć szybko po zakupie, no i nie wiedziałem co z tym zrobić, więc użyłem drugiego pilota z odtwarzacza CD Odpisz, cytując
Lansik Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 19 godzin temu, klavikort napisał: Mój też padł dosyć szybko po zakupie, no i nie wiedziałem co z tym zrobić, więc użyłem drugiego pilota z odtwarzacza CD Z jakiego dokładnie odtwarzacza, jakie funkcje obsługuje? Odpisz, cytując
klavikort Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, Lansik napisał: Z jakiego dokładnie odtwarzacza, jakie funkcje obsługuje? Z magnata MCD750. Jest tam dołączony identyczny pilot jaki jest we wzmacniaczu , bo jednym obsługuje się dwa urządzenia. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts