S4Home Napisano 22 października 2020 Udostępnij Napisano 22 października 2020 Hehehehe Ale widzisz jak to jest. Najpierw na forum sięleci z opisem negatywnym. Ty napisałeś wyjaśnienie. A 80% takich postów nie ma kontynuacji i stąd się biorą plotki Dziekuję za uzupełnienie postu! To na prawdę bardzo wazne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontek Napisano 10 lutego 2021 Udostępnij Napisano 10 lutego 2021 Co nie zmienia faktu, ze aplikacja MusicCast dosc slabo wspolpracuje z Tidal. Primo, działa to dość wolno - samo otwarcie okna Tidal żeby się zalogować zabiera 3-5 sek. Działałem bez zapisanych danych do logowania - po prostu przy wejsciu w Tidal pyta sie o dane to je podałem i poszło. Ale okazało się że co 1-2 dni następuje wylogowanie z Tidal i ponownie trzeba wklepać dane. Po dwóch tygodniach to w ogóle przestało działać - aplikacja ma timeout 60 sekund na zalogowanie i jeśli to nie nastąpi powraca do podawania loginu i hasła, bez żadnego komunikatu żeby wszystko było jasne dla użytkownika. Miałem też case z tego wątku pt "problem z dostępem danych" ale o tym już nie wspominam. Przeinstalowałem aplikację, logowanie znowu zaczęło działać - tym razem zapisałem dane w ustawieniach to może nie będzie wywalać użytkownika co 2 dni. Podsumowując, wszystkie problemy udaje się jakoś rozwiązać ale współpraca z Tidal do stabilnych nie należy. Przy korzystaniu z serwera NAS nie stwierdziłem żadnych problemów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simson90 Napisano 11 lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 lutego 2021 Cześć! Po ostatniej aktualizacji Musiccasta wywaliło mnie z Tidala i nie mogę już do niego się zalogować. Podaję dane do logowania, wyskakuje komunikat, że logowanie przebiegło pomyślnie k tyle... Wita mnie z powrotem ekran z logowaniem, zero dostępu do zawartości z Tidala. Ma ktoś podobnie? Jest na to jakaś rada czy trzeba czekać aż łaskawie naprawią ten błąd? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki Napisano 11 lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 lutego 2021 Awaria Tidala, czekać aż łaskawie naprawią ten błąd. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simson90 Napisano 11 lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 lutego 2021 8 minut temu, marecki napisał: Awaria Tidala, czekać aż łaskawie naprawią ten błąd. Udało się w końcu zalogować. Zmienił się też ekran logowania. Dzięki za odpowiedź Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemysław Rad Napisano 13 lutego 2022 Udostępnij Napisano 13 lutego 2022 (edytowany) Cześć, gdzie mogę znaleźć w aplikacji MusicCasta Tidal a chciałbym dodać. Edytowano 13 lutego 2022 przez Przemysław Rad Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 13 lutego 2022 Udostępnij Napisano 13 lutego 2022 1 godzinę temu, Przemysław Rad napisał: Cześć, gdzie mogę znaleźć w aplikacji MusicCasta Tidal a chciałbym dodać. Otwierasz MusicCasta, wybierasz urządzenie a następnie klikasz w kwadracik TIDAL. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts