S4Home Napisano 15 lutego 2019 Udostępnij Napisano 15 lutego 2019 Przecinają ale nie idą razem? W takim razie ok. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarekS4 Napisano 15 lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 15 lutego 2019 Tak przecinają się na krzyż. prąd idzie w poziomie a sygnał do głośnika leci sufitem i schodzi w pionie do gniazda.... O właśnie gniazdko... Może być obok elektrycznego ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 15 lutego 2019 Udostępnij Napisano 15 lutego 2019 Najlepiej gdyby nie były obok siebie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarekS4 Napisano 15 lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 15 lutego 2019 30 cm przerwy dzisiaj zrobiłem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 18 lutego 2019 Udostępnij Napisano 18 lutego 2019 Wystarczy, W sprzecie stereo przeważnie zasilający leży koło głośnikowego i nie bardzo możesz co z tym zrobić. Tu bym po prostu nie przesadzał. W miare możliwości odsunąć ale nie robić z tego celu życia. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 18 lutego 2019 Udostępnij Napisano 18 lutego 2019 Dnia 15.02.2019 o 19:37, DarekS4 napisał: 30 cm przerwy dzisiaj zrobiłem Tak jak pisał Piotr , nie ma co przesadzać, u mnie koło głośnikowych leży 11 szt zasilających i o dziwo wszystko jakoś "gra" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 18 lutego 2019 Udostępnij Napisano 18 lutego 2019 1 godzinę temu, tomek4446 napisał: u mnie koło głośnikowych leży 11 szt zasilających a myślałem, że tylko ja mam ten problem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 18 lutego 2019 Udostępnij Napisano 18 lutego 2019 Często uporządkowanie kabli przez odsuniecie przewodów zasilających od sygnałowych daje poprawę dźwięku. Często bywa tak że gdy gdy biegną razem słychać nieprzyjemne brumienia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarekS4 Napisano 22 lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 22 lutego 2019 kable gotowe. Średnio odsunięte 30cm - 50cm równolegle do elektrycznych. w dwóch miejscach występuje przecięcie kabli przy głośnikach tylnych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 22 lutego 2019 Udostępnij Napisano 22 lutego 2019 To nic. Co kolejnym etapem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarekS4 Napisano 22 lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 22 lutego 2019 Jutro kończymy sufity i mam nadzieje do dwóch tyg będą gotowe gładzie. W między czasie chyba chciałbym się zaopatrzyć w głośniki sufitowe i zdecyduje się na nie od razu. Zamontuje i będę miał z głowy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 22 lutego 2019 Udostępnij Napisano 22 lutego 2019 pamiętaj tylko kolego, żeby zamontować je zgodnie ze "sztuką". Żeby nie narobić sobie dodatkowej roboty na przyszłość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarekS4 Napisano 6 maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 6 maja 2019 Cześć. Nie zamówiłem jeszcze głośników bo były inne roboty. Gładzie gotowe. I chciałbym zamówić głośniki. I chciałbym prosić o radę jak to jest zgodnie ze sztuką. i chciałbym zamknąć się w budżecie 700zł za 2szt. Polecicie coś ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 6 maja 2019 Udostępnij Napisano 6 maja 2019 Istotne będzie czy mają to być głośniki do zabudowy , czy kolumny głośnikowe. Jeśli kolumny to jakie mają być duże. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 7 maja 2019 Udostępnij Napisano 7 maja 2019 Pisałeś do nas o wyceny? No to pisz na maila. Powołaj się na forum. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarekS4 Napisano 7 maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 7 maja 2019 teraz mówimy o sufitowych do płyt GK Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarekS4 Napisano 19 maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 maja 2019 Cześć pociągniemy dalej temat ? Mowa była o głośnikach sufitowych . Chciałbym się dowiedzieć o co chodzi z tym montażem zgodnie ze sztuką . Okolice głośnika mam wyłożone wełna akustyczna żeby nie grał cały sufit. Yamaha-rx-v671 Cena jest bardzo dobra. Jest mało używany i stan okreslilbym na idealny. Prosze o poradę bo jeżeli faktycznie by się opłacało to bym go zabrał. Cena jest o ponad tysiąc zł. Mniejsza od nowego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 21 maja 2019 Udostępnij Napisano 21 maja 2019 Czyli ile 1500? To nie warto. Za 1600 chodziły nowe x2400 Denona. Myślę że Onkyo 686 i x2500 też to wkrótce czeka. Jak tysiąc złotych to można się zastanowić. Dzwoniłeś do nas o te kolumny instalacyjne? To zadzwoń koledzy odpowiedzą ci na pytania. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarekS4 Napisano 21 maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 21 maja 2019 Tak dzwoniłem rozmawiałem na dzisiaj mają być przygotowane dwie oferty. Chce się zaopatrzyć w całość w jednym miejscu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 22 maja 2019 Udostępnij Napisano 22 maja 2019 Jeśli koledzy nie wyslal to proszę upomnij się do mnie albo do nich na maila. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts