Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 69
  • Created
  • Ostatnia odpowiedź

Top Posters In This Topic

Napisano

Wystarczy, W sprzecie stereo przeważnie zasilający leży koło głośnikowego i nie bardzo możesz co z tym zrobić. Tu bym po prostu nie przesadzał. W miare możliwości odsunąć ale nie robić z tego celu życia.

Piotr

Napisano

Jutro kończymy sufity i mam nadzieje do dwóch tyg będą gotowe gładzie. W między czasie chyba chciałbym się zaopatrzyć w głośniki sufitowe i zdecyduje się na nie od razu. Zamontuje i będę miał z głowy. 

• 2 months later...
Napisano

Cześć. Nie zamówiłem jeszcze głośników bo były inne roboty. Gładzie gotowe. I chciałbym zamówić głośniki. I chciałbym prosić o radę jak to jest zgodnie ze sztuką. i chciałbym zamknąć się w budżecie 700zł za 2szt. Polecicie coś ? 

• 2 weeks later...
Napisano

Cześć pociągniemy dalej temat ? Mowa była o głośnikach sufitowych . Chciałbym się dowiedzieć o co chodzi z tym montażem zgodnie ze sztuką . Okolice głośnika mam wyłożone wełna akustyczna żeby nie grał cały sufit. 

Yamaha-rx-v671 

Cena jest bardzo dobra. Jest mało używany i stan okreslilbym na idealny. Prosze o poradę bo jeżeli faktycznie by się opłacało to bym go zabrał. Cena jest o ponad tysiąc zł. Mniejsza od nowego. 

Napisano

Czyli ile 1500? To nie warto.

Za 1600 chodziły nowe x2400 Denona. 

Myślę że Onkyo 686 i x2500 też to wkrótce czeka.

Jak tysiąc złotych to można się zastanowić.

Dzwoniłeś do nas o te kolumny instalacyjne? To zadzwoń koledzy odpowiedzą ci na pytania.

Pozdrawiam