Skocz do zawartości

Klub Heco

Recommended Posts

Witam klubowiczów aktualnie nie posiadam kolumn Heco jednak kilkanaście lat temu posiadałem Victa, 2 miesiące temu po 2 latach użytkowania sprzedałem swoje Music Style 500.

I teraz pytanko czy mieliście może okazję słuchać celan gt32 i Revolution 3 jak odbieracie ich brzmienie i ewentualne różnice, chciałbym je sparowac z Atollem 200 i zastanawiam się czy warto o odsłuch ciężko 32 jednak nie ukrywam ze będę próbował wypożyczyć z Rev3 mniejszy problem. 

Pytam czy jest sens iść jeszcze raz w heco 😁. Pozdrawiam i liczę na jakieś odpowiedzi. 

• 1 month later...

Dzień dobry.

Chcę dołączyć do klubu z systemem Auro3d, niedawno przebudowanym.

Cały system był na głośnikach Wharfedale diamond 10.

Aktualnie cały system jest na Heco.

Celan GT 702 i GT 42 na froncie.

Music style 900 surround.

Aurora 300 na górze.

Subwoofer SVS SB-3000

W Auro3d napędza to Marantz sr7010 i mm8077.

W stereo Marantz pm7004.

Z przebudowy, jestem bardzo zadowolony

• 4 weeks later...

Czy ktoś z szanownych klubowiczów byłby w stanie napisać które z poniższych starych już kolumn mają możliwie szeroką scenę i dość muzyczne brzmienie? Rozglądam się za tanim używanym zestawem podstawkowych kolumn stereo i chciałem zasięgnąć opinii fanów HECO odnośnie tego jaką specyfiką brzmienia charakteryzują się te oto stare modele:

• Interior Reflex 20 MK2
  • Interior Reflex 25H
  • Interior Plus 2000

Parafrazując stare hasło - ktokolwiek słyszał. ktokolwiek wie? :)

@Dedal75No, w końcu masz białe😉. Ładne kolumienki. Napisz jak się one mają w porównaniu do Dynek. Oby tylko zaraz pewien (znany z innego miejsca) fachowiec, nie zacżął dowodzic wyzszości podłogówek i niszczyć całego efektu i radości z posiadania czegoś nowego. Aż się prosi o drapaka i lampę na górną półkę.😉 Pozdrawaim.

Dnia 12.12.2019 o 08:25, Rega napisał:

@Dedal75No, w końcu masz białe😉. Ładne kolumienki. Napisz jak się one mają w porównaniu do Dynek. Oby tylko zaraz pewien (znany z innego miejsca) fachowiec, nie zacżął dowodzic wyzszości podłogówek i niszczyć całego efektu i radości z posiadania czegoś nowego. Aż się prosi o drapaka i lampę na górną półkę.😉 Pozdrawaim.

Expand  

Dzięki @Rega no są 😉 muszą trochę pograć to pogadamy narazie z 15 godz nie mam czasu

Drapak powiadasz 🤣 zostałby zdmuchniety razem z lampą, Alan nie wie że to kosztuje HAHA 

Monitory przyklejone do standow dwustronnymi rzepami żeby nie poleciały maluchom na nogi. 

Za jakiś czas pogadamy. Pozdrawiam 

Dywan i zasłony się pojawiły za jakiś czas przewody. I gościnnie overture 😁

IMG_20191211_081818.jpg

Edytowano przez Dedal75

Dnia 12.12.2019 o 12:32, Elektropunkt Bydgoszcz napisał:

Masz sporo miejsca na większy ekran ;)

Expand  

Myślałem o tym ale ktoś ma sprzeciwy 😎

Natomiast tv 40 z poprzedniego mniejszego mieszkania, tu z 60 cali bym powiesił ale ten  nie chce się zepsuć od 7 lat 😁. Pzdr

Edytowano przez Dedal75

• 2 weeks later...
  Dnia 12.12.2019 o 08:25, Rega napisał:

Expand  

Ten fachowiec na pierwszą i ostatnią literę S?? 

@Dedal75

50-55 cali też zrobiło by różnicę. Za około 2000 idzie kupić. A 40 pójdzie do sypialni. 😁

Edytowano przez 1Ender

• 2 months later...
  • 4 months later...
  Dnia 19.07.2020 o 10:16, MuadDib napisał:
Witam  od pewnego czasu też jestem posiadaczem wspaniałych Elementa 700 i po 5 tygodniach nadal mnie zaskakują , ta szczegółowość i przestrzenność dźwięku mogę tylko powiedzieć  Wooow .
7a.thumb.jpg.8bfd72b5d4be398747e06a5e1063fe8f.jpg
A z czym masz je połączone?

Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka