Dedal Napisano 25 września 2019 Udostępnij Napisano 25 września 2019 Witam klubowiczów aktualnie nie posiadam kolumn Heco jednak kilkanaście lat temu posiadałem Victa, 2 miesiące temu po 2 latach użytkowania sprzedałem swoje Music Style 500. I teraz pytanko czy mieliście może okazję słuchać celan gt32 i Revolution 3 jak odbieracie ich brzmienie i ewentualne różnice, chciałbym je sparowac z Atollem 200 i zastanawiam się czy warto o odsłuch ciężko 32 jednak nie ukrywam ze będę próbował wypożyczyć z Rev3 mniejszy problem. Pytam czy jest sens iść jeszcze raz w heco 😁. Pozdrawiam i liczę na jakieś odpowiedzi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artsky Napisano 25 września 2019 Udostępnij Napisano 25 września 2019 A ma ktoś doświadczenie, czy Heco Aurora podobnie grają z Onkyo jak i z Pioneer? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 27 września 2019 Udostępnij Napisano 27 września 2019 Bieda trochę w tym klubie. Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 4 października 2019 Udostępnij Napisano 4 października 2019 "Concerto Grosso" mają następce ---- "La Diva" https://www.heco-audio.de/en/Speaker/La-Diva/ AVS się zbliża, pewnie je zobaczymy i posłuchamy "Live" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raf77 Napisano 11 listopada 2019 Udostępnij Napisano 11 listopada 2019 Dzień dobry.Chcę dołączyć do klubu z systemem Auro3d, niedawno przebudowanym. Cały system był na głośnikach Wharfedale diamond 10. Aktualnie cały system jest na Heco.Celan GT 702 i GT 42 na froncie.Music style 900 surround.Aurora 300 na górze.Subwoofer SVS SB-3000 W Auro3d napędza to Marantz sr7010 i mm8077. W stereo Marantz pm7004. Z przebudowy, jestem bardzo zadowolony 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 14 listopada 2019 Udostępnij Napisano 14 listopada 2019 Dnia 11.11.2019 o 15:03, raf77 napisał: Z przebudowy, jestem bardzo zadowolony I niech tak zostanie. Gratulacje! Czy na AVS były nowe Heco La Diva? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 14 listopada 2019 Udostępnij Napisano 14 listopada 2019 No i u mnie zmiana z Music style 500 na Celan gt302, ale nie grały Jeszcze ani minuty bo kończę prawie 3 miesięczny remont. A i standy jeszcze też nie przyszły. Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neoheresy Napisano 8 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 8 grudnia 2019 Czy ktoś z szanownych klubowiczów byłby w stanie napisać które z poniższych starych już kolumn mają możliwie szeroką scenę i dość muzyczne brzmienie? Rozglądam się za tanim używanym zestawem podstawkowych kolumn stereo i chciałem zasięgnąć opinii fanów HECO odnośnie tego jaką specyfiką brzmienia charakteryzują się te oto stare modele: Interior Reflex 20 MK2 Interior Reflex 25H Interior Plus 2000 Parafrazując stare hasło - ktokolwiek słyszał. ktokolwiek wie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 8 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 8 grudnia 2019 Jeszcze dywan, zasłony i przewody jak trochę pograją. Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 12 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2019 @Dedal75No, w końcu masz białe😉. Ładne kolumienki. Napisz jak się one mają w porównaniu do Dynek. Oby tylko zaraz pewien (znany z innego miejsca) fachowiec, nie zacżął dowodzic wyzszości podłogówek i niszczyć całego efektu i radości z posiadania czegoś nowego. Aż się prosi o drapaka i lampę na górną półkę.😉 Pozdrawaim. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 12 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2019 (edytowany) 2 godziny temu, Rega napisał: @Dedal75No, w końcu masz białe😉. Ładne kolumienki. Napisz jak się one mają w porównaniu do Dynek. Oby tylko zaraz pewien (znany z innego miejsca) fachowiec, nie zacżął dowodzic wyzszości podłogówek i niszczyć całego efektu i radości z posiadania czegoś nowego. Aż się prosi o drapaka i lampę na górną półkę.😉 Pozdrawaim. Dzięki @Rega no są 😉 muszą trochę pograć to pogadamy narazie z 15 godz nie mam czasu Drapak powiadasz 🤣 zostałby zdmuchniety razem z lampą, Alan nie wie że to kosztuje HAHA Monitory przyklejone do standow dwustronnymi rzepami żeby nie poleciały maluchom na nogi. Za jakiś czas pogadamy. Pozdrawiam Dywan i zasłony się pojawiły za jakiś czas przewody. I gościnnie overture 😁 Edytowano 12 grudnia 2019 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elektropunkt Bydgoszcz Napisano 12 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2019 Masz sporo miejsca na większy ekran Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 12 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2019 (edytowany) 27 minut temu, Elektropunkt Bydgoszcz napisał: Masz sporo miejsca na większy ekran Myślałem o tym ale ktoś ma sprzeciwy 😎 Natomiast tv 40 z poprzedniego mniejszego mieszkania, tu z 60 cali bym powiesił ale ten nie chce się zepsuć od 7 lat 😁. Pzdr Edytowano 12 grudnia 2019 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elektropunkt Bydgoszcz Napisano 12 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2019 Obiecaj temu komuś że będziesz z nią M jak Miłość " patrzył" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 12 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2019 (edytowany) Haha daj spokój już muszę i tak zdzierzyc Na Wspólnej 😉. Pzdr Szkoda proja na takie pierdulki, no ale fakt duży tv by się przydał ale ja czasu na filmy nie mam w tym roku 2 obejrzałem. Edytowano 12 grudnia 2019 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STELVIO Napisano 23 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2019 Jaką impedencję ustawić na ampli Denona do Heco Music Style 900? Czy to nie ma większego znaczenia? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 26 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 26 grudnia 2019 (edytowany) Dnia 12.12.2019 o 09:25, Rega napisał: @Dedal75No, w końcu masz białe😉. Ładne kolumienki. Napisz jak się one mają w porównaniu do Dynek. Oby tylko zaraz pewien (znany z innego miejsca) fachowiec, nie zacżął dowodzic wyzszości podłogówek i niszczyć całego efektu i radości z posiadania czegoś nowego. Aż się prosi o drapaka i lampę na górną półkę.😉 Pozdrawaim. Ten fachowiec na pierwszą i ostatnią literę S?? @Dedal75 50-55 cali też zrobiło by różnicę. Za około 2000 idzie kupić. A 40 pójdzie do sypialni. 😁 Edytowano 26 grudnia 2019 przez 1Ender Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 27 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2019 Tak na S 😎 W sypialni nie ma miejsca, a w gościnnym jest 32 i nie zanosi się na zmiany 😋. Pzdr PS No ja bym chciał 55-60 no ale... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 27 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2019 Jeżeli chodzi o jakość dźwięku to polecam telewizory funai. Dźwięk bardzo dobry zarówno od gniazda słuchawkowego analogowo jak i cyfrowo po koaksjalu do daca. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 27 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2019 Na miejscu mam dobrego sprzedawcę, w odpowiedniej kwocie znajdzie coś dobrego że zniżką i kalibracją w cenie, więc jak będzie brak to mam rękę na pulsie. Ale za rady dziękuję. Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 marca 2020 Udostępnij Napisano 14 marca 2020 Również jestem fanem Heco Aurora.Dobra stylistyka z dzwiekiem na wysokim poziomie a do tego jeszcze ta moc.Miodzio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MuadDib Napisano 19 lipca 2020 Udostępnij Napisano 19 lipca 2020 Witam 😉 od pewnego czasu też jestem posiadaczem wspaniałych Elementa 700 i po 5 tygodniach nadal mnie zaskakują , ta szczegółowość i przestrzenność dźwięku mogę tylko powiedzieć 😱 Wooow . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STELVIO Napisano 21 lipca 2020 Udostępnij Napisano 21 lipca 2020 Witam od pewnego czasu też jestem posiadaczem wspaniałych Elementa 700 i po 5 tygodniach nadal mnie zaskakują , ta szczegółowość i przestrzenność dźwięku mogę tylko powiedzieć Wooow .A z czym masz je połączone? Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MuadDib Napisano 21 lipca 2020 Udostępnij Napisano 21 lipca 2020 13 godzin temu, STELVIO napisał: A z czym masz je połączone? Chord EpicX Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 21 lipca 2020 Udostępnij Napisano 21 lipca 2020 (edytowany) Bardziej chodziło pewnie o tą Yamahe która stoi pod TV 😉. Pzdr Edytowano 21 lipca 2020 przez Dedal75 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts