Pomorski Napisano 16 lutego 2019 Udostępnij Napisano 16 lutego 2019 (edytowany) Witam. Posiadam subwoofer yamaha yst-sw030 (70w rms) kupiony za 500zł Jednak troszkę mi bassiku brakuje, więc szukam czegoś mocniejszego, ale nie chcę wydawać za dużo. Dlatego wpadł mi do głowy sub stx s-250n (140w rms)-650zł, który ma obiecujące parametry jak za tą cenę. Jednak mam pytanie: czy ten subek faktycznie będzie mocniejszy od mojego obecnego? Czy parametry są zawyżone i lepiej wydać te 1000zł na yamahe, jamo, lub taga harmony? Ogolnie mój budżet to maks 1000zł Sprzęt będzie współpracował z glosniczkami marki sven (tanie monitorki), ale w najblizszym czasie będę zmieniał te głośniki na kolumny typu dali zensor 1, czy jamo s803. Aktualnie posiadam amplituner denon avr 1610. Ampli będę zmieniał na końcu, na razie chcę się skupić na glosnikach w pierwszej kolejności na subie. Jeszcze dodam, że mój pokój ma około 14m2, więc jest stosunkowo nieduży. Edytowano 16 lutego 2019 przez Pomorski Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 16 lutego 2019 Udostępnij Napisano 16 lutego 2019 Potrzeba więcej informacji. Napisz post, popraw wg wzoru z linku pod spodem. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 16 lutego 2019 Udostępnij Napisano 16 lutego 2019 Lepiej już coś takiego https://allegro.pl/oferta/subwoofer-aktywny-dali-concept-sub-myslenice-7797657527 nowy kosztował bodajże ~2500zł tak więc powinien dawać rady. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 17 lutego 2019 Udostępnij Napisano 17 lutego 2019 Ale Ty chcesz kupić nowy czy używany? Bo z używanym subem, może być różnie... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pomorski Napisano 17 lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 17 lutego 2019 (edytowany) 3 godziny temu, Miras23 napisał: Ale Ty chcesz kupić nowy czy używany? Bo z używanym subem, może być różnie... Najlepiej nowy. Edytowano 17 lutego 2019 przez Pomorski Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 17 lutego 2019 Udostępnij Napisano 17 lutego 2019 Spróbuj Yamaha NS SW200. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karo Napisano 17 lutego 2019 Udostępnij Napisano 17 lutego 2019 Może ten https://audio.com.pl/newsy/sprzetowe/24380-koda-sw-1200mkii-12-subwoofer-aktywny Mocy i siły będziesz miał aż nadto. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 18 lutego 2019 Udostępnij Napisano 18 lutego 2019 Do 1000 zł najlepszy jaki możesz kupić to Magnat Sub 302A. Ta KODA to słaby produkt. Serio! Będziesz żałował. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 18 lutego 2019 Udostępnij Napisano 18 lutego 2019 Zajrzyj na stronę allegro @Pumpurek ma kilka subwooferów. Możesz wypożyczyć i posłuchać w domu. Jest to lepsze niż zakup w ciemno, bo masz możliwość zwrotu. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts