MobyDick Napisano 22 marca 2019 Udostępnij Napisano 22 marca 2019 Kiedy diody LED były dużo droższe niż dziś, a niebieskie były z nich najdroższe, wtedy konstruktorzy sprzętu audio znacznie rzadziej po nie sięgali. Wtedy były przez wszystkich bardzo mile widziane... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektron6 Napisano 22 marca 2019 Udostępnij Napisano 22 marca 2019 Co nie zmienia faktu, iż z niebieskimi ledami przesadzają; w samochodach niebieski led, w audio, automatach a nawet ostatnio widziałem w toaletach miejskich... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 22 marca 2019 Udostępnij Napisano 22 marca 2019 Ja nie mam uczulenia na niebieskie LED-y. Za zielonymi chyba najmniej przepadam . Moje ulubione jako kontrolki to białe diody. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 22 marca 2019 Udostępnij Napisano 22 marca 2019 Jedzie fosforem z daleka 😷 (nie mam pojęcia ale skojarzyło mi się to napisałem hehe ) ale kolorek zacny. Podoba się 😁 2 godziny temu, elektron6 napisał: Dawniejsza led” - EM34 na te zieleń aż chce się patrzeć i od razu muza lepiej smakuje😊 O to mi chodziło ... Nie nadążam 😎 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts