Adamo12 Napisano 28 marca 2019 Udostępnij Napisano 28 marca 2019 Witam wszystkich Potrzebuje pomocy w kwestii doboru kolumn do Marantz 1509 do pomieszczenia 25 m2 (kwadrat). Z tego co wiem nie każde głośniki pasują do każdego ampli. Słyszałem, że jamo seria s606, 608 są ok może jakieś inne podpowiedzi. Z góry dzięki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 28 marca 2019 Udostępnij Napisano 28 marca 2019 U mnie z tym marantzem grają dali sensor 5. Jak dla mnie jest ok. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick2005 Napisano 28 marca 2019 Udostępnij Napisano 28 marca 2019 Jaki budżet, nowe czy używane? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo12 Napisano 29 marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 marca 2019 8 godzin temu, maverick2005 napisał: Jaki budżet, nowe czy używane? Cześć, Używane w budżecie ok 1500 zł Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 29 marca 2019 Udostępnij Napisano 29 marca 2019 Witaj, a może minimalnie dołóż i wybierz Monitor Audio MR6. Będzie to bardzo dobre uzupełnienie Twojego amplitunera. Zapraszam serdcznie na odsłuchy, porownania oraz indywidualne wyceny dla forumowicza. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 29 marca 2019 Udostępnij Napisano 29 marca 2019 Koledzy ale to ma być set kolumn. Przecież to amplituner kina. Rozumiem zostało wam ich trochę ale wiecie.... W cenie 1500 albo niewiele ponad znajdziesz set 5.0 od tannoya czy to starsze modele M4, M1,mc czy też nowsze Fki. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo12 Napisano 29 marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 marca 2019 7 godzin temu, S4Home napisał: Koledzy ale to ma być set kolumn. Przecież to amplituner kina. Rozumiem zostało wam ich trochę ale wiecie.... W cenie 1500 albo niewiele ponad znajdziesz set 5.0 od tannoya czy to starsze modele M4, M1,mc czy też nowsze Fki. Piotr Rozumiem z wypowiedzi że monitor audio mr6 nie jest najlepszy wybór do tego amplitunera, a jak wypadają jamo 606 , 608 w porównaniu z Twoimi propozycjami, bo te też miałem polecane a ja w tej kwestii jestem zieloniutki jak trawa na wiosnę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 29 marca 2019 Udostępnij Napisano 29 marca 2019 Te Jamo to straszna padaka... wspomniane wyżej MA będą dobrym kompanem dla tego Marantza. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo12 Napisano 29 marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 marca 2019 3 godziny temu, Top Hi-Fi Poznań napisał: Te Jamo to straszna padaka... wspomniane wyżej MA będą dobrym kompanem dla tego Marantza. A możesz rozwinąć skrót MA Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 29 marca 2019 Udostępnij Napisano 29 marca 2019 2 godziny temu, Adamo12 napisał: A możesz rozwinąć skrót MA Monitor Audio 6 godzin temu, Adamo12 napisał: Rozumiem z wypowiedzi że monitor audio mr6 nie jest najlepszy wybór do tego amplitunera nikt nic takiego nie powiedział. Chodziło o to, że w podanym przez Ciebie budżecie ciężko będzie nawet o dwa fronty MA, a koledzy domyślają się, że oczekujesz kompletu 5.0 do tego ampli. I właśnie, te domysły.... może warto dać od siebie coś więcej. Czego, ile, do czego, gdzie, na czym, z czym, w jakim budżecie (to akurat już wiemy), czy budżet jest elastyczny etc. ps. i potwierdzam, daruj sobie te Jamo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 30 marca 2019 Udostępnij Napisano 30 marca 2019 U mnie gra z Marantz 1608 zestaw 5.1 Tannoy Hts 101 XP , na 24 m2. Polecam . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Audrey Spency Napisano 31 marca 2019 Udostępnij Napisano 31 marca 2019 (edytowany) U mnie z tym marantzem grają dali sensor 5. Jak dla mnie jest ok. Edytowano 31 marca 2019 przez Audrey Spency Usunięty nieodpowiedni link Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 1 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 kwietnia 2019 Zgadzam się jamo daj sobie spokój. Monitor audio mr6 były by znacznie lepsze skry i stereo! Ty szukasz kompletu kinowego. Może używane tannoy M4 lub F4? Całe sety widziałem na Olx. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts