Mrblasterro Napisano 21 maja 2019 Udostępnij Napisano 21 maja 2019 (edytowany) Witam. Potrzebuję do 700zł DAC-a lub karty muzycznej pod słuchawki AKG MK II 240 Studio w przyszłolści DT990 Bayery. Słucham muzyki raczej różnego rodzaju rocku trochę relaksacyjnej mocno instrumentalnej. Chcę podłaczyć daca do komputera. Edytowano 21 maja 2019 przez Mrblasterro Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 21 maja 2019 Udostępnij Napisano 21 maja 2019 DAP fiio M6. Ma funkcję USB DACa, wbudowany wzmak ale do malowymagających prądowo słuchawek raczej. Z fajnych funkcji ma BT aptX Ldac i streamuje Tidala MQA i nawet działa off line Recka. Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 22 maja 2019 Udostępnij Napisano 22 maja 2019 Audinst HUD-mx1 Swego czasu miałem z nim kontakt. Nie pamiętam jak teraz grał dokładnie. Ale skoro został mi w pamięci to źle nie było nie wiem czy już dwójki nie ma. Warto sprawdzić go. pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 22 maja 2019 Udostępnij Napisano 22 maja 2019 Cześć, Słuchawki jakie posiadasz obecnie i planujesz zakupić w przyszłości to bardzo dobry wybór jednak należy pamiętać, że są to wymagające słuchawki potrzebujące mocnego wzmacniacza. W kwocie 700zł warto zainteresować się Taga Harmony THDA-200T lub iFi Audio iDSD Nano Black Edition, który przekracza nieco zakładany budżet ale na pewno zgra się ze słuchawkami. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kukocz Napisano 22 maja 2019 Udostępnij Napisano 22 maja 2019 Zajrzyj do TEGO wątku. Jak trafisz na promocję i ominie cie cło to mieścisz się w budżecie z DX3 Pro. Ciężko o lepsze combo w tych pieniądzach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts