DiBatonio Napisano 29 września 2019 Udostępnij Napisano 29 września 2019 (edytowany) Człowiek sam sprawdzi, czy jemu pasuje. Tak jest najlepiej, bo inne człowieki mogą powiedzieć, że..... no wiesz. 😁 Edytowano 29 września 2019 przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bloodas Napisano 29 września 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 września 2019 Bożee jaki mętlik. Stwierdziłem że idę jutro do saloniku audio w Poznaniu z nadzieją, że natknę się na Pylonki i je odsłucham. Ale teraz widzę, że są szerokie i mogą mi nie wejść w pokoju. Ja pierdzielę. Teraz widzę, że dużo się tu poleca amplitunerów do stereo, zamiast czystego wzmaka. Rozumiem że czysty wzmak nie ma w sobie na przykład spotify? Ale mógłbym go połączyć z konsolą i na konsoli włączyć spotify? Tuner FM mnie nie obchodzi. Liczy się najbardziej jakość dźwięku, no ale fajnie byłoby czasem włączyć spotifaja bez konieczności odpalania głośnej konsoli... Jak duża jest różnica w dźwięku pomiędzy czystym rasowo wzmakiem, a tymi popularnymi multimedialnymi wzmakami, które widzę w sklepie nie dla idiotów, biorąc pod uwagę że oba sprzęty kosztują podobnie? O jeny, głowa boli. Coraz bardziej irytujące jest to czytanie forów w poszukiwaniu wiedzy. Chyba wolę być głupim. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 30 września 2019 Udostępnij Napisano 30 września 2019 Pojedz, sprawdź, posłuchaj. Dla kogoś różnica może być na plus na korzyść wzmacniacza, dla Ciebie nie musi. Zamiast konsoli kupujesz chromcasta i problem z głowy. Nie kieruj się radami z forum. To Ty będziesz słuchał i to Tobie ma się podobać. Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 30 września 2019 Udostępnij Napisano 30 września 2019 Pojedz, sprawdź, posłuchaj. Dla kogoś różnica może być na plus na korzyść wzmacniacza, dla Ciebie nie musi. Zamiast konsoli kupujesz chromcasta i problem z głowy. Nie kieruj się radami z forum. To Ty będziesz słuchał i to Tobie ma się podobać. Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 30 września 2019 Udostępnij Napisano 30 września 2019 Pylon Perl jest za szeroki? No to co ty chcesz kupić? I w jaka wnękę je wsadzić? Pokaż fotkę Bo w takim wypadku możliwe że nie będzie żadnej różnicy pomiędzy ampli a kinem. I tak słabe ogniwo będzie gdzie indziej. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bloodas Napisano 30 września 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 września 2019 No 20 cm na jedną kolumnę. W żadną wnękę, ale obok jest komoda i boję się, że z telewizorem będzie tyci za ciasno wizualnie. Dla przykłady Indiana Note jest 17 i wyglądałoby już to tyci lepiej. Dziś była wichura w poznaniu, więc wybiorę się jednak jutro. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 30 września 2019 Udostępnij Napisano 30 września 2019 Indiana Line masz w Pozku na Woźnej w TopHifi, jedź tam i zobacz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bloodas Napisano 30 września 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 września 2019 Planowałem odwiedzić ten na Głogowskiej, ale i ten obczaję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 1 października 2019 Udostępnij Napisano 1 października 2019 Tylko słuchaj kolumn a nie sprzedawców;) absolutnie nie pytaj o porównanie do innych modeli których nie mają na stanie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bloodas Napisano 1 października 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 października 2019 Byłem i umówiłem się na wysłuchanie Pylonków i Indiana Nota 550X przy Yamahy 402. Wstępnie pod względem wizualnym Pylonki są piękne Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 2 października 2019 Udostępnij Napisano 2 października 2019 A dźwiękowym? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soren Lorensen Napisano 2 października 2019 Udostępnij Napisano 2 października 2019 (edytowany) @s4Home Skoro się umówił na "wysłuchanie" to znaczy ze odsłuch dopiero będzie. Tak to rozumiem. Poproś koniecznie na odsłuchu o podłączenie Yamahy rn 602. Naprawdę odpuściłbym to 402. Yamaha 602 fajnie gra tez z Dali zesor 3, ale to już spora kolumna. Ale połączenie takie testowałem u siebie w domu i było synergicznie i naprawdę nieźle jak na cenę. Edytowano 2 października 2019 przez Soren Lorensen Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 3 października 2019 Udostępnij Napisano 3 października 2019 No to na kiedy masz to wysłuchanie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts