Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam, 

Przymierzam się do zakupu telewizora (jestem na etapie szukania najkorzystniejszego modelu dla mnie 55" do 3200zł) i szukam do niego godnego polecenia soundbar'a, który będzie miał piękne brzmienie (czysty dźwięk i przejrzysty + dobre podbicie bass'u). Jestem można powiedzieć strasznie wyczulony na dźwięk, więc potrzebuję Waszej rady odnośnie tego głośnika. Ma służyć do netflixa+muzyka(czasami domówka). Biorąc pod uwagę, że uwielbiam muzykę elektroniczną to chyba nie jest to łatwe zadanie :D Oczekuje czegoś najlepszego do kwoty 1300zł. 

Liczę na Waszą pomoc i dziękuję za rady :)

Pozdrawiam

Napisano
1 godzinę temu, Krzysztof Bulik napisał:

który będzie miał piękne brzmienie (czysty dźwięk i przejrzysty + dobre podbicie bass'u). Jestem można powiedzieć strasznie wyczulony na dźwięk

1 godzinę temu, Krzysztof Bulik napisał:

Oczekuje czegoś najlepszego do kwoty 1300zł.

Wszystko co napisałeś+sounbar jedno z drugim się wyklucza.

Napisano
3 minuty temu, Stolarz napisał:

Uwierz mi. Jeśli lubisz oglądać filmy to lepiej mieć mniejszy/tańszy TV i porządne kino domowe niż wielki TV i grajbelkę.

No to napisałem wyżek, że proszę w takim razie o doradzenie stereo, lub kina domowego w rozsądnym budżecie :)

Napisano

Do tych 3000 musiałbyś dołożyć jeszcze trochę żeby budżet był wystarczający na dobry zestaw amplituner + kolumny 5.1.
W tym samym budżecie zestaw stereo w miarę sensowny już kupisz.
Ale to już branża musi Ci coś konkretnego doradzić.

Napisano
5 godzin temu, Stolarz napisał:

Do tych 3000 musiałbyś dołożyć jeszcze trochę żeby budżet był wystarczający na dobry zestaw amplituner + kolumny 5.1.
W tym samym budżecie zestaw stereo w miarę sensowny już kupisz.
Ale to już branża musi Ci coś konkretnego doradzić.

Jest w przyszłości możliwość rozbudowy stereo do 5.1? :)

Napisano

Ok, wiem też , że każdy system stereo w tej cenie zagra lepiej niż soundbar, ale pomyślcie czasem o tym, że w domu liczy się miejsce no i zdanie żony.

Mój typ w tej cenie: 

-Yamaha YAS 107

lub

Sony HT X8500

Napisano
1 godzinę temu, Miras23 napisał:

Ok, wiem też , że każdy system stereo w tej cenie zagra lepiej niż soundbar, ale pomyślcie czasem o tym, że w domu liczy się miejsce no i zdanie żony.

Mój typ w tej cenie: 

-Yamaha YAS 107

lub

Sony HT X8500

Jesteś jego żoną? :D