Bogusław 66 Napisano 26 lutego 2021 Udostępnij Napisano 26 lutego 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 27 lutego 2021 Udostępnij Napisano 27 lutego 2021 Robert podsumował wczorajszy dzien. Czucie samochodu było dobre i nie mogę doczekać się ponownej jazdy w dalszej części sezonu” Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 3 marca 2021 Udostępnij Napisano 3 marca 2021 Mercedes zaprezentował tegoroczny bolid. https://www.formula1.com/en/latest/article.first-look-mercedes-retain-black-livery-as-they-unveil-hamilton-and-bottas.4WeK7XYYLYYxGGWViHMpOb.html# Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 5 marca 2021 Udostępnij Napisano 5 marca 2021 Reszta stawki dołącza do już pokazanych bolidów. Haas pokazał na razie tylko malowanie. No i jeszcze ...... kompletna zmiana kolorystyki u Aston`a... No .... i wczorajsza moja pomoc w zakupie dla Syna... https://photos.app.goo.gl/bj28sZahVR49BCCy7 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 5 marca 2021 Udostępnij Napisano 5 marca 2021 Jaki motor w subarce ? 2,0t ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekN Napisano 6 marca 2021 Udostępnij Napisano 6 marca 2021 O, dopiero teraz odkryłem ten wątek! Dołączę chyba, bo jestem fanem F1 od dziecka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 6 marca 2021 Udostępnij Napisano 6 marca 2021 Dnia 6.03.2021 o 11:13, TomekN napisał: O, dopiero teraz odkryłem ten wątek! Dołączę chyba, bo jestem fanem F1 od dziecka No! jak tu będziesz wpie...ał swoje mądrości, to albo Ty albo ja odejdę z tego forum! @Kubakk 2,2 / ogarnia przyspieszenie na poziomie nowej A6! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekN Napisano 6 marca 2021 Udostępnij Napisano 6 marca 2021 Dnia 6.03.2021 o 11:23, Bogusław Kożyczkowski napisał: No! jak tu będziesz wpie...ał swoje mądrości, to albo Ty albo ja odejdę z tego forum! O sporcie motorowym wiem więcej niż o audio, więc... pakuj się 😁😉😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 6 marca 2021 Udostępnij Napisano 6 marca 2021 4 minuty temu, TomekN napisał: O sporcie motorowym wiem więcej niż o audio, więc... pakuj się 😁😉😉 Jesteś taki pewny, że ja będę się pakował? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekN Napisano 6 marca 2021 Udostępnij Napisano 6 marca 2021 Wyluzuj Boguś, zwracaj uwagę na emotikony Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 6 marca 2021 Udostępnij Napisano 6 marca 2021 @TomekN Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 6 marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 marca 2021 9 godzin temu, TomekN napisał: Wyluzuj Boguś, zwracaj uwagę na emotikony Zamiast sugerować "wyluzowanie" - to proszę WSZYSTKICH o spokojniejsze wypowiedzi, bo zaraz zrobi się naprawdę przykro... Jeszcze tylko 3 tygodnie zostało do wyścigu w Bahrajnie - lepiej się na tym skupmy i na testach nowych bolidów. Pozdrawiam PS. Na razie zostawiam parę ostatnich postów - jako temat do przemyśleń. A tak tu było spokojnie - jeszcze do niedawna... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 6 marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 marca 2021 Aston Martin będzie w 12 wyścigach samochodem bezpieczeństwa - na bazie modelu Vantage (w pozostałych 11 - Mercedes, który od 1996 roku miał monopol) Samochód medyczny bazuje na modelu DBX Oraz trochę informacji odnośnie tegorocznej Alfy ze stronyhttps://powrotroberta.pl/2021/03/alfa-ze-stara-skrzynia-inwestowala-w-to-co-najbardziej-oplacalne.html Po raz pierwszy ekipy nie mogły zbudować całkowicie nowych konstrukcji i dostały jedynie ograniczone możliwości zmian podstawowych komponentów swoich samochodów poprzez dwa tzw. tokeny. W Alfa Romeo Racing ORLEN oba zużyto na przód samochodu. Alfa Romeo rozwijała swój bolid na sezon 2020 aż do Grand Prix Turcji, a następnie skupiła się nad pracami nad tegorocznym bolidem. W obecnym roku ekipa z Hinwil wykorzysta 3/4 części używanych w minionym sezonie. Nic zatem dziwnego, że w wielu obszarach C41 wygląda jak C39 i w ekipie nazywają ją siostrą ubiegłorocznego modelu. „Nadwozie, chłodnice, układ przeniesienia napędu, tylna oś” – to zostało z ubiegłorocznego samochodu, jak mówi Jan Monchaux, dyrektor techniczny ARRO. „Jeżeli chodzi o aerodynamikę – to, co widzą kibice, mamy nowe części. Jeżeli chodzi o czasy okrążeń, są one najważniejsze, a jeżeli chodzi o koszty – najmniejsze. Poświęciliśmy sporo czasu na analizę obszarów, w które musimy zainwestować nasze środki by uzyskać jak największy zwrot” – dodaje. Alfa oba swoje tokeny rozwojowe zużyła na nos, który teraz jest węższy i przednie skrzydło, które ma inne łączenia i profil. Są też inne wloty powietrza do hamulców i deflektory. Co ciekawe, Ferrari swoje tokeny zużyło na tył samochodu, m.in. na układ przeniesienia napędu. Jednak zarówno Alfa jak i Haas zdecydowały się pracować w sezonie 2021 na starej skrzyni biegów Ferrari. Fabryka w Maranello miałaby problem z wyprodukowaniem odpowiedniej liczby tych komponentów biorąc pod uwagę ograniczenia związane z pandemią. „Widzimy większy potencjał aerodynamiczny w przodzie auta. Chodzi o kontrolowanie przepływu powietrza przez przednie skrzydło, i lepszemu kierowaniu go na tył samochodu. Przednia oś również została zmieniona. Osłony wahaczy są zaliczane do elementów aerodynamicznych więc ich zmiana była darmowa, podobnie jak zmiana wlotów powietrza” – wyjaśnia Monchaux. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 8 marca 2021 Udostępnij Napisano 8 marca 2021 Bottas zgłasza gotowość walki o tytuł mistrza świata. Ciekawe, jaką motywację będzie miał Hamilton, po klęsce w negocjacjach. Meylander będzie się musiał lekko przestawić, po tylu latach jazdy mercedesem. Ciekawe czy też będzie miał dzień testowy? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 8 marca 2021 Udostępnij Napisano 8 marca 2021 Vettel wyjechał AMR21 na mokry tor Silverstone, w ramach dnia filmowego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 10 marca 2021 Udostępnij Napisano 10 marca 2021 Zakończył się drugi dzień testów opon GoodYear serii WEC oraz ELMS No i już widomo ... 24h Le Mans. dzięki przesunięciu terminu startu, który wcześniej kolidował z wyścigiem w F! , WRT zgłosiła chęć startu w tym prestiżowym wyścigu i właśnie ogłoszono listę startową na której wśród kierowców widnieje nazwisko Kubica. --------------- Oficjalnie .... Przedsezonowe testy F1 w Bahrajnie rozpoczną się w piątek (12 marca) i potrwają do niedzieli (14 marca). Pierwszego dnia bolidem Alfy Romeo podzielą się Raikkonen i Giovinazzi, następnie cały dzień za kierownicą otrzyma Włoch, a Fin weźmie udział w ostatnim dniu zimowego sprawdzianu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 11 marca 2021 Udostępnij Napisano 11 marca 2021 Zwiastun już jest .... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 12 marca 2021 Udostępnij Napisano 12 marca 2021 Koniec czwartkowych jazd Kubicy ------ A od dziś, f1 na torze testuje "nowe" fury Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stolarz Napisano 12 marca 2021 Udostępnij Napisano 12 marca 2021 Dnia 6.03.2021 o 11:23, Bogusław Kożyczkowski napisał: No! jak tu będziesz wpie...ał swoje mądrości, to albo Ty albo ja odejdę z tego forum! Dnia 6.03.2021 o 11:36, Bogusław Kożyczkowski napisał: Jesteś taki pewny, że ja będę się pakował? Serio? Uprzedzenia. Jakieś z dupy groźby o odejściu z forum (SERIO???? :D). Kolejne groźby sugerujące, że to on się będzie pakował (dziwnie to brzmi skoro sam wcześniej napisałeś, że rozważasz samemu odejście z forum) Żeby nie było tylko nie na temat. Ja mam "tylko" nadzieję, że ten sezon nie będzie tak nudny jak dwa poprzednie w kontekście przewagi Mercedesa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 13 marca 2021 Udostępnij Napisano 13 marca 2021 No prosze .. jeden troll broni drugiego, hmm jaka solidarność trollowni. --------- małe testy WEC w Barcelonie już za nami, a F1 walczy dalej, wczoraj było trochę awarii i przestojów, a dziś kręcą baczki, po tym jak w nocy nasypało trochę piasku na tor. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 18 marca 2021 Udostępnij Napisano 18 marca 2021 Sezon 21 zbliża się dużymi krokami, a w międzyczasie F1 zaprezentowała układ toru Jeddah. To ponad 6 kilometrowa pętla toru ulicznego, gdzie w grudniu tego roku rozegrane zostanie Grand Prix Arabii Saudyjskiej. I ma być szybko. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 18 marca 2021 Udostępnij Napisano 18 marca 2021 Drive to Survive coraz bliżej– kolejne trailery https://twitter.com/i/status/1372577283249164296 https://twitter.com/i/status/1372578762567647235 https://twitter.com/i/status/1372577363876327428 https://twitter.com/i/status/1372590582850326536 Patrząc na ostatnie działania Netfixa (przeciw-działaniu pożyczania loginu i hasła) nie będzie wyjścia innego z mojej strony, jak ponownie zakupić access do serwisu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 19 marca 2021 Udostępnij Napisano 19 marca 2021 3 odcinki obejrzane , ale VB był niedobry w Soczi , pociągnął w strudze Maxa za sobą , przez co był 3 na starcie a finalnie 1 Horner to top donosiciel , raportuje wszystko na Merca Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 20 marca 2021 Udostępnij Napisano 20 marca 2021 Też dzisiaj "obejrzałem" tzn. - przeczytałem https://powrotroberta.pl/2021/03/drive-to-survive-sezon-3-recenzje-bez-spoilerow-i-z-nimi.html Tak, wiem ... to nie to. Ale jeszcze zdążę obejrzeć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 20 marca 2021 Udostępnij Napisano 20 marca 2021 Dźwięk wielokanałowy jest przyjemny podczas oglądania Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts