Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Bardzo mało popularne kolumny w Polsce. Mieliśmy je. Wiele osób uważa przez wygląd że to Aurora tylko w jednym kolorze. A jest ponad dwukrotnie droższa. Ale brzmienie jest inne. Cieszę się że znalazłeś swoje.

Tak chord clerway wystarczy.

Napisano (edytowany)

Dziękuje za poradę 😉 szkoda że mało popularne bo naprawdę są wartę zainteresowania a tu na forum nie było o nich słychać. Tak dla innych forumowiczów na odsłuchu miałem  Focal Chora 826 , Kef Q950 , Elac FS U5 no i te które mnie zaskoczyły i wybrałem to Heco Elementa 700 . Zastanawia mnie jeszcze Chord Odyssey X lub Chord Epic X  czy może jednak zostać przy Clearway?? Napewno zostanę przy Chord'e . I jeszcze jeden szczegół czy kable ze szpuli czy konfekcjonowane ??

Edytowano przez MuadDib
Napisano

Dla ciebie lepiej że mało popularne. Trzymają cenę :)

w chordzie faktycznie różnice pomiędzy liniami są. Ale nie oczekuj przełomu i odkrycia koła bo clearway jest po prostu bardzo dobrym kablem. 

masz suba? Lepiej inwestować w to. 

• 4 weeks later...
Napisano (edytowany)

Witam ponownie 😉 , kabel zakupiony padło na Chord Epic X  ( zakupiony po atrakcyjnej cenie 😜 ) no i teraz czas na Sub ale jaki ??? Moje typy Rel HT1205 ( ale jest tylko czarny 😔 ) , Rel T/7I /9I lub SVS SB-2000 Pro i na koniec Sumiko S.9. Jak pisałem wyżej z wyborem kolumn biorę pod uwagę film i muzyka.

Edytowano przez MuadDib
Napisano

Pasował by pod amplituner. Ja tam kontrastu nie widze.

Wszystko w bieli też nie jest fajne Przełamania są potrzebne. Masz czarny TV, Amplituner i gramofon. Ale ok jak chcesz biały mebelek to T7i faktycznie. Dam Ci na niego też dobrą cenę i do sprawdzenia będzie.