MuadDib Napisano 18 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 18 czerwca 2020 Witam. W końcu po odsłuchu wybrałem Heco Element 700. Czy do podłaczenia będzie dobrym wyborem kabel głośnikowy Chord clearway? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 19 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 19 czerwca 2020 Bardzo mało popularne kolumny w Polsce. Mieliśmy je. Wiele osób uważa przez wygląd że to Aurora tylko w jednym kolorze. A jest ponad dwukrotnie droższa. Ale brzmienie jest inne. Cieszę się że znalazłeś swoje. Tak chord clerway wystarczy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MuadDib Napisano 19 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 19 czerwca 2020 (edytowany) Dziękuje za poradę 😉 szkoda że mało popularne bo naprawdę są wartę zainteresowania a tu na forum nie było o nich słychać. Tak dla innych forumowiczów na odsłuchu miałem Focal Chora 826 , Kef Q950 , Elac FS U5 no i te które mnie zaskoczyły i wybrałem to Heco Elementa 700 . Zastanawia mnie jeszcze Chord Odyssey X lub Chord Epic X czy może jednak zostać przy Clearway?? Napewno zostanę przy Chord'e . I jeszcze jeden szczegół czy kable ze szpuli czy konfekcjonowane ?? Edytowano 19 czerwca 2020 przez MuadDib Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 19 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 19 czerwca 2020 Dla ciebie lepiej że mało popularne. Trzymają cenę w chordzie faktycznie różnice pomiędzy liniami są. Ale nie oczekuj przełomu i odkrycia koła bo clearway jest po prostu bardzo dobrym kablem. masz suba? Lepiej inwestować w to. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MuadDib Napisano 12 lipca 2020 Udostępnij Napisano 12 lipca 2020 (edytowany) Witam ponownie 😉 , kabel zakupiony padło na Chord Epic X ( zakupiony po atrakcyjnej cenie 😜 ) no i teraz czas na Sub ale jaki ??? Moje typy Rel HT1205 ( ale jest tylko czarny 😔 ) , Rel T/7I /9I lub SVS SB-2000 Pro i na koniec Sumiko S.9. Jak pisałem wyżej z wyborem kolumn biorę pod uwagę film i muzyka. Edytowano 12 lipca 2020 przez MuadDib Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 13 lipca 2020 Udostępnij Napisano 13 lipca 2020 No to jeśli jedno i drugie to REL 1205 jest do tego świetny. Zamknięta konstrukcja, szybka mocna ale uderzająca też głęboko. Polecam sprawdzić. Wypożyczamy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MuadDib Napisano 13 lipca 2020 Udostępnij Napisano 13 lipca 2020 Tak wszystko super tylko jest czarny i raczej wyróżniał by się w tym wszystkim 🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek88 Napisano 13 lipca 2020 Udostępnij Napisano 13 lipca 2020 T7i też jest świetny i jest w białym kolorze https://systemy-kina-domowego.pl/rel-t-7i-t7i-t7-bialy-subwoofer Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 13 lipca 2020 Udostępnij Napisano 13 lipca 2020 W białym kolorze masz subwoofery do kina domowego od Triangle na bardzo dobrej, kewlarowej membranie https://sklep.rms.pl/triangle-tales-400-subwoofer-o-mocy-300w-rms-z-membrana-typu-sandwich-30cm-12-cali https://sklep.rms.pl/triangle-thetis-280-subwoofer-do-kina-domowego-lub-stereo-o-mocy-150w-z-membrana-kewlarowo-celulozowa-typu-sandwich Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 13 lipca 2020 Udostępnij Napisano 13 lipca 2020 @MuadDib, bardzo fajnie to wygląda. Nie myślisz nad osobnym wzmacniaczem pod stereo? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 14 lipca 2020 Udostępnij Napisano 14 lipca 2020 Pasował by pod amplituner. Ja tam kontrastu nie widze. Wszystko w bieli też nie jest fajne Przełamania są potrzebne. Masz czarny TV, Amplituner i gramofon. Ale ok jak chcesz biały mebelek to T7i faktycznie. Dam Ci na niego też dobrą cenę i do sprawdzenia będzie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MuadDib Napisano 15 lipca 2020 Udostępnij Napisano 15 lipca 2020 (edytowany) Dnia 13.07.2020 o 20:23, seba3002 napisał: @MuadDib, bardzo fajnie to wygląda. Nie myślisz nad osobnym wzmacniaczem pod stereo? Thx, raczej nie, ale chodziło po głowie 😉 Edytowano 15 lipca 2020 przez MuadDib Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts