borys Napisano 3 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 3 czerwca 2020 Czy ktoś używa tego subwoofera do muzyki w zestawie stereo. Może to być kompromis między tańszymi a droższymi np. od Rel. Cena 2 tys jeszcze do zaakceptowania. Mój zestaw Denon F109 + M/A MR2 pokój około 15m, muzyka to rock metal i czasem coś klubowego. Ponoć do muzyki tylko konstrukcje zamknięte więc z tond ten wybór. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki Napisano 3 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 3 czerwca 2020 Mam B&W ASW610. Najczęściej używam do kina, ale też czasami przy słuchaniu muzyki. Uważam, że to najlepszy uniwersalny subwoofer (kino + muzyka) do 2,5 tys. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 3 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 3 czerwca 2020 Spójrz na SVS SB-1000, z rabatem forumowym cena nie będzie dużo wyższa, a do muzyki będzie to rozwiązanie bezsprzecznie lepsze. Zapraszam na odsłuchy i indywidualne wyceny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki Napisano 3 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 3 czerwca 2020 Ile wynosi rabat forumowy? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 4 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2020 Nie zakładaj kilku tematów o to samo nie ma potrzeby. wypożycz takiego suba z Topo HiFi. Moim zdaniem SVS czy REL to lepsza opcja. 12 godzin temu, marecki napisał: Uważam, że to najlepszy uniwersalny subwoofer (kino + muzyka) do 2,5 tys. z czym porównywałeś? Jak Twoim zdaniem wypada w porównaniu do RELa czy SVS? Przepraszam ale to mi przypomina , pisałem o tym kiedyś, POLECAM BO MAM. 11 godzin temu, marecki napisał: Ile wynosi rabat forumowy? No chyba nie chcesz go zmienić ?:> Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 4 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2020 Piotr dobrze mówi, wypożycz sobie ten subwoofer i sam będziesz w stanie określić czy Ci odpowiada. Porównywać go do SVS czy REL nie ma sensu, ponieważ jest to zupełnie inna pólka jakościowa ale ASW-608 zły nie jest. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borys Napisano 4 czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 4 czerwca 2020 Tak chyba będzie najlepiej, pożyczyć i spróbować. a SB1000 gdzie ma przetwornik, i czy 12 cali do muzyki to nie za wiele, tzn. czy nadąży, szkoda że tylko czarne mają. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karo Napisano 4 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2020 Sama wielkość głośnika nie ma znaczenia czy ten będzie szybko grał czy też nie. Był o tym artykuł w Audio. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki Napisano 4 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2020 1 godzinę temu, S4Home napisał: Przepraszam ale to mi przypomina , pisałem o tym kiedyś, POLECAM BO MAM. Przepraszam, ale to mi przypomina POLECAM BO SPRZEDAJĘ. Do zestawu "Denon F109 + M/A MR2 pokój około 15m" polecanie subwoofera 12" 300W jest tego przykładem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borys Napisano 4 czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 4 czerwca 2020 Jak skończę meblowanie, rozstawione monitorki trawią na standy na swoje właściwe miejsce. Wówczas pomyślę i coś na odsłuch się pożyczy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts