Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)

Słuchał ktoś smsla z Heco Aurora 700 ?

Wzmiankę o Heco Aurora 300 widziałem, ale o 700 nie. 
No i pytanie jak zagrał z Heco Aurora 300 ?

Edytowano przez Rocane
Napisano

Bardzo fajne połączenie z Heco Aurora 700.Szczegolnie gdy źródło jest dobre jak u mnie Pioneer PD50.Ale z chromecastem audio też fajnie.Tylko nie można przesadzać z podkręcaniem basu bo wtedy zacznie mocno dudnić.

Napisano
22 minuty temu, T Z6 napisał:

Bardzo fajne połączenie z Heco Aurora 700.Szczegolnie gdy źródło jest dobre jak u mnie Pioneer PD50.Ale z chromecastem audio też fajnie.Tylko nie można przesadzać z podkręcaniem basu bo wtedy zacznie mocno dudnić.

Nie ma odczucia braku mocy ?

Napisano

W Q5 jak będziesz łupał na maxa to na 100% pojawią się przestery on jest stworzony do normalnego słuchania 😉

Napisano
1 godzinę temu, Rocane napisał:

Nie ma odczucia braku mocy ?

Mocy jest wystarczająco dużo by słuchać z przyjemnością na normalnych poziomach.Do bardzo głośnego grania się oczywiście to nie nadaje.

Napisano (edytowany)

Mam do Was prośbę moglibyście polecić mi kolumny do SMSL Q5Pro z subwoofer Magnat 200a używki do kwoty 500zl pokój ok 28m2? Muza z YouTube plus filmy i małe imprezki będą grane.

Z góry dziękuję za pomoc.

Edytowano przez palacz66
Napisano
6 minut temu, palacz66 napisał:

Mam do Was prośbę moglibyście polecić mi kolumny do SMSL Q5Pro 

Ale ty masz kolumny jakieś Magnaty? Czy już ich nie masz?

Napisano (edytowany)

Jeszcze mam ;) ale jada. Mam Magnat Zero 4 chciałbym wymienić. Choć jeszcze nie słuchałem na nich bo SMSL dojdzie w środę ale chcę już coś szukać bo zostało troszkę kasy po Denonie.

Edytowano przez palacz66
Napisano

Mam do Was prośbę. Podłączam SMSL przez USB do Laptopa wszystko chodzi jak trzeba. Gdy chce połączyć się z TV nic nie działa w sensie nie ma sygnału na głośniki. 

Tv to Philips.

Podłączam optycznym światło jest czerwone. A może tu w tym tv gdzieś trzeba jakieś ustawienia zmienić żeby działało?

IMG_20210126_113824.jpg

Digital audio podłączam.

Na wzmacniaczu też jest oczywiście ustawione na optic.

IMG_20210124_152814.jpg