S4Home Napisano 20 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 20 stycznia 2021 20 godzin temu, palacz66 napisał: A gdzie taki Tannoy msub można było by nabyć. Pokój/salon ok 28m. Allegro, OLX, Ebay i takie tam inne ogłoszenia używane. To już sprzęt który ma swoje lata. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
palacz66 Napisano 20 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 20 stycznia 2021 Kupilem Magnata 200A od kolegi. Pasuje idealnie do moich kolumn Magnat ten sam kolor i ten sam materiał fornir czarny. Teraz czekamy na SMSL i sprawdzamy. PS. Denon PMA 560 do oddania w idealnym stanie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 20 stycznia 2021 W takim razie miłego testowania 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocane Napisano 24 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2021 (edytowany) Słuchał ktoś smsla z Heco Aurora 700 ? Wzmiankę o Heco Aurora 300 widziałem, ale o 700 nie. No i pytanie jak zagrał z Heco Aurora 300 ? Edytowano 24 stycznia 2021 przez Rocane Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2021 @T Z6 testował Q5 z Heco Aurora 700. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 24 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2021 Bardzo fajne połączenie z Heco Aurora 700.Szczegolnie gdy źródło jest dobre jak u mnie Pioneer PD50.Ale z chromecastem audio też fajnie.Tylko nie można przesadzać z podkręcaniem basu bo wtedy zacznie mocno dudnić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocane Napisano 24 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2021 22 minuty temu, T Z6 napisał: Bardzo fajne połączenie z Heco Aurora 700.Szczegolnie gdy źródło jest dobre jak u mnie Pioneer PD50.Ale z chromecastem audio też fajnie.Tylko nie można przesadzać z podkręcaniem basu bo wtedy zacznie mocno dudnić. Nie ma odczucia braku mocy ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2021 W Q5 jak będziesz łupał na maxa to na 100% pojawią się przestery on jest stworzony do normalnego słuchania 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 24 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2021 1 godzinę temu, Rocane napisał: Nie ma odczucia braku mocy ? Mocy jest wystarczająco dużo by słuchać z przyjemnością na normalnych poziomach.Do bardzo głośnego grania się oczywiście to nie nadaje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
palacz66 Napisano 24 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2021 (edytowany) Mam do Was prośbę moglibyście polecić mi kolumny do SMSL Q5Pro z subwoofer Magnat 200a używki do kwoty 500zl pokój ok 28m2? Muza z YouTube plus filmy i małe imprezki będą grane. Z góry dziękuję za pomoc. Edytowano 24 stycznia 2021 przez palacz66 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2021 6 minut temu, palacz66 napisał: Mam do Was prośbę moglibyście polecić mi kolumny do SMSL Q5Pro Ale ty masz kolumny jakieś Magnaty? Czy już ich nie masz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
palacz66 Napisano 24 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2021 (edytowany) Jeszcze mam ale jada. Mam Magnat Zero 4 chciałbym wymienić. Choć jeszcze nie słuchałem na nich bo SMSL dojdzie w środę ale chcę już coś szukać bo zostało troszkę kasy po Denonie. Edytowano 24 stycznia 2021 przez palacz66 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2021 A możesz zwiększyć budżet 500 troszkę mało. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
palacz66 Napisano 24 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2021 (edytowany) Ciut napewno @RLC Edytowano 24 stycznia 2021 przez palacz66 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2021 Z własnego doświadczenia wiem że Elac'i dobrze zgrywają się z Q5 https://www.olx.pl/oferta/kolumny-elac-105ll-doskonaly-stan-kapitalne-brzmienie-CID99-IDGikzR.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
palacz66 Napisano 25 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 25 stycznia 2021 A coś jeszcze? To trochę za dużo jednak. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 25 stycznia 2021 Jeżeli ci się nie spieszy odłóż trochę kasy i wtedy napisz coś doradzimy 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
palacz66 Napisano 25 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 25 stycznia 2021 W tym tygodniu muszą być Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 25 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 25 stycznia 2021 Na razie masz kolumny i lepiej wstrzymaj się z zakupem następnych. Bardzo możliwe że kupisz następne, które nie będą lepsze od tych które masz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
palacz66 Napisano 25 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 25 stycznia 2021 Może i macie rację. Chociaż może to nie grać dobrze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 25 stycznia 2021 My zawsze mamy rację 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
palacz66 Napisano 26 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 26 stycznia 2021 W końcu dotarł do mnie maluszek Wygląd piękny jest ale malutki to jest nie zdawałem sobie sprawy, że aż tak. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
palacz66 Napisano 26 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 26 stycznia 2021 Mam do Was prośbę. Podłączam SMSL przez USB do Laptopa wszystko chodzi jak trzeba. Gdy chce połączyć się z TV nic nie działa w sensie nie ma sygnału na głośniki. Tv to Philips. Podłączam optycznym światło jest czerwone. A może tu w tym tv gdzieś trzeba jakieś ustawienia zmienić żeby działało? Digital audio podłączam. Na wzmacniaczu też jest oczywiście ustawione na optic. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 26 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 26 stycznia 2021 W TV ustaw jako PCM , powinno pójść Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
palacz66 Napisano 26 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 26 stycznia 2021 Przewód optyczny do wymiany niestety. Nie wiem czemu nie działa na nim a na zwykłym za 5 zł chodzi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts