Kubakk Napisano 7 maja 2021 Udostępnij Napisano 7 maja 2021 Najlepiej posłuchać kolumn za 3000 i 6000 jedne po drugich , można się zdziwić jak spore są różnice Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 7 maja 2021 Udostępnij Napisano 7 maja 2021 (edytowany) Haha . Każdy ma swoje zdanie a kolega @Tomasz Kluczynski widzę też więc więcej luzu ,nie musisz komentować moich wypowiedzi w każdym wątku . Ale wolę poczytać "JA" a nie mój Kolega to Kolega tamto albo jakiś Pan 👌 .Pzdr Edytowano 7 maja 2021 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 7 maja 2021 Udostępnij Napisano 7 maja 2021 8 minut temu, Dedal75 napisał: Haha . Każdy ma swoje zdanie a kolega @Tomasz Kluczynski widzę też więc więcej luzu ,nie musisz komentować moich wypowiedzi w każdym wątku . Ale wolę poczytać "JA" a nie mój Kolega to Kolega tamto albo jakiś Pan 👌 .Pzdr Spoko to nie był komentarz bezpośrednio do ciebie tylko co do sum wydawanych na kolumny.Jeśli inne moje komentarze ciebie dotykają ,to postaram się ich więcej nie pisać. Pozdro i bez urazy ,naprawdę nie miałem nic złego na myśli. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 7 maja 2021 Udostępnij Napisano 7 maja 2021 (edytowany) @Tomasz Kluczynski Najwidoczniej źle odebrałem sygnał , nie było tematu 👍 Pzdr Edytowano 7 maja 2021 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts