Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
2 godziny temu, S4Home napisał:

I te kolumny masz też w domu?

Bo ten NAd do nich pasuje barwą dzwieku po prostu.

Piotr

Niestety nie, w domu mam Zensor 3 których nie było w salonie ale Elac dobrze prosperują do przyszłej rozbudowy i myślę że tego szukam.

Napisano
Dnia 6.11.2020 o 09:57, Michal S napisał:

(...) Rozmiar Yamahy natomiast trochę mnie stopuje, byłaby "na styk" w szafce rtv (...) 

Jak dasz obojętnie jaki wzmacniacz do szafki to możesz go usmażyć!! Nie do szafki, a na szafkę!! 

Pozdrawiam 

Napisano

Witam, jako podsumowanie chciałbym napisać że ostatecznie wybrałem C368 i jestem bardzo zadowolony, troszkę jakbym ściągnął jakieś niewidzialne koce z Zensor 3, w przyszłości z większymi kolumnami może być tylko lepiej. Bas znalazł swoje miejsce , gitary mają struny, wszystko jest grane precyzyjnie, dynamicznie i nadal przyjemnie. Zmieniłem też lekko ustawienie samych głośników. Transportem aktualnie jest Chromecast Audio oraz USBAPP z USB-C Androida dla gęstych plików. Dziękuję wszystkim za wsparcie, pomoc w decyzji oraz oferty.

Napisano
52 minuty temu, Michal S napisał:

Witam, jako podsumowanie chciałbym napisać że ostatecznie wybrałem C368 i jestem bardzo zadowolony, troszkę jakbym ściągnął jakieś niewidzialne koce z Zensor 3, w przyszłości z większymi kolumnami może być tylko lepiej. Bas znalazł swoje miejsce , gitary mają struny, wszystko jest grane precyzyjnie, dynamicznie i nadal przyjemnie. Zmieniłem też lekko ustawienie samych głośników. Transportem aktualnie jest Chromecast Audio oraz USBAPP z USB-C Androida dla gęstych plików. Dziękuję wszystkim za wsparcie, pomoc w decyzji oraz oferty.

No to poprosimy o foty do działu "wasze systemy" 🙂. A co do kolumn - większe, nie zawsze znaczą lepsze 😉.