MobyDick Napisano 11 listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 listopada 2020 Myślę ze tak. Można go z tego co wiem kupić również w europejskich sklepach w cenie podobnej do tej z Chin. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 11 listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 listopada 2020 A z czym grał ten NAD? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal S Napisano 11 listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 11 listopada 2020 14 minut temu, seba3002 napisał: A z czym grał ten NAD? Elac F5.2/B6.2. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 12 listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 listopada 2020 I te kolumny masz też w domu? Bo ten NAd do nich pasuje barwą dzwieku po prostu. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal S Napisano 12 listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 listopada 2020 2 godziny temu, S4Home napisał: I te kolumny masz też w domu? Bo ten NAd do nich pasuje barwą dzwieku po prostu. Piotr Niestety nie, w domu mam Zensor 3 których nie było w salonie ale Elac dobrze prosperują do przyszłej rozbudowy i myślę że tego szukam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 12 listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 listopada 2020 Niech zgadnę, słuchałeś tego zestawu w Top Hi-fi ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 12 listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 listopada 2020 Dnia 6.11.2020 o 09:57, Michal S napisał: (...) Rozmiar Yamahy natomiast trochę mnie stopuje, byłaby "na styk" w szafce rtv (...) Jak dasz obojętnie jaki wzmacniacz do szafki to możesz go usmażyć!! Nie do szafki, a na szafkę!! Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 12 listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 listopada 2020 1 godzinę temu, 1Ender napisał: Jak dasz obojętnie jaki wzmacniacz do szafki to możesz go usmażyć!! Nie do szafki, a na szafkę!! Pozdrawiam Chyba, że to wzmacniacz cyfrowy, który się nie grzeje 🙂. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 12 listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 listopada 2020 @seba3002 i tak bym dał na szafkę 😊 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 13 listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 listopada 2020 Ja tez. Nidy nic nie wiadomo. NADa wcale nie mozna tak zamknąć jak nam się wydaje. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal S Napisano 20 listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 listopada 2020 Witam, jako podsumowanie chciałbym napisać że ostatecznie wybrałem C368 i jestem bardzo zadowolony, troszkę jakbym ściągnął jakieś niewidzialne koce z Zensor 3, w przyszłości z większymi kolumnami może być tylko lepiej. Bas znalazł swoje miejsce , gitary mają struny, wszystko jest grane precyzyjnie, dynamicznie i nadal przyjemnie. Zmieniłem też lekko ustawienie samych głośników. Transportem aktualnie jest Chromecast Audio oraz USBAPP z USB-C Androida dla gęstych plików. Dziękuję wszystkim za wsparcie, pomoc w decyzji oraz oferty. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 20 listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 listopada 2020 52 minuty temu, Michal S napisał: Witam, jako podsumowanie chciałbym napisać że ostatecznie wybrałem C368 i jestem bardzo zadowolony, troszkę jakbym ściągnął jakieś niewidzialne koce z Zensor 3, w przyszłości z większymi kolumnami może być tylko lepiej. Bas znalazł swoje miejsce , gitary mają struny, wszystko jest grane precyzyjnie, dynamicznie i nadal przyjemnie. Zmieniłem też lekko ustawienie samych głośników. Transportem aktualnie jest Chromecast Audio oraz USBAPP z USB-C Androida dla gęstych plików. Dziękuję wszystkim za wsparcie, pomoc w decyzji oraz oferty. No to poprosimy o foty do działu "wasze systemy" 🙂. A co do kolumn - większe, nie zawsze znaczą lepsze 😉. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal S Napisano 20 listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 listopada 2020 Dnia 12.11.2020 o 15:10, seba3002 napisał: Niech zgadnę, słuchałeś tego zestawu w Top Hi-fi ? Tak właśnie, Top Hi-fi we Wrocławiu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 20 listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 listopada 2020 Dobry wzmacniacz i kolumny zaczęły swobodnie oddychać. Teraz dopiero muzyka wywołuje banan na twarzy! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts