Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 5 weeks later...
Napisano
1 godzinę temu, RLC2 napisał:

W roli transportu mógłby się sprawdzić? Są gdzieś już opinie o nim? Cena bardzo atrakcyjna.

Są jakieś pojedyncze recenzje na YT. Ja właśnie szukam małego transportu i ten wydaje się super , ale chciałbym tez mieć możliwość ripowania.

Napisano
19 godzin temu, Piotr P napisał:

Właśnie słucham sobie 3e audio A5 za niecałe 900zł podłączonego do Wiim Ultra. 

Podobno bardzo fajne są te sprzęty od 3E. Wrzucisz jakieś foty ? Dobrze działa Ci to auto wybudzanie ?

• 1 month later...
Napisano
Dnia 8.01.2025 o 21:55, Piotr P napisał:

Właśnie słucham sobie 3e audio A5 za niecałe 900zł podłączonego do Wiim Ultra. 

Gra to zacnie, polecam!

Dalej jesteś zadowolony, jakie kolumny tym napędzasz ? No i jak kolega wyżej pytał są problemy z wybudzeniem i usypianiem przy cichym słuchaniu?

• 3 months later...
Napisano
13 godzin temu, lpomis napisał:

Dla tych, którzy nie mogą się rozstać z muzyką na wakacjach. I gdy przenośny głośnik bluetooth nie wystarcza. Nie tylko wzmacniacz, ale i cały, miniaturowy system audio od Pro-Ject. W komplecie walizeczka.

@Rafał S coś dla Ciebie :)

Ja akurat głośnik BT zabieram tylko, jak jedziemy pociągiem w góry. Nad jezioro (Kaszuby lub Bory Tucholskie) zawsze samochodem i wtedy zabieramy miniwieżę Panasonika. Jest to wypas w porównaniu z naszym JBL-em BT. I kto wie, czy kiedyś nie awansuje u mnie do rangi systemu głównego. 😎

Prezentowany komplet podoba mi się wizualnie. Jeszcze przydałby się drugi - z mobilnym zestawem do adaptacji akustycznej. Jakieś skompresowane pianki + mocno trzymającą taśma dwustronna. Ślady po taśmie na ścianach w różnych kwaterach turystycznych obwieszczałyby kolejnym przyjezdnym, że tu się słuchało na serio. ;) 

Napisano (edytowany)

Heh niby to jest "travel-set" ale przewymiarowanie moim zdaniem tej walizki, zupełnie niepotrzebne. Myślę że jakiś boombox wielkości tych dwóch kolumienek byłby nie gorszy🤔

13 minut temu, Rafał S napisał:

Prezentowany komplet podoba mi się wizualnie. Jeszcze przydałby się drugi - z mobilnym zestawem do adaptacji akustycznej.

Ja tam widzę "piankę piramidkę" która można użyć do adaptacji 😜

Edytowano przez Chyba Miro 84