RLC2 Napisano 2 grudnia 2024 Napisano 2 grudnia 2024 Laser Sanyo, mechanizm Philips do małych szafek jak znalazł no i muzyka leci 😉 1 Odpisz, cytując
Tomasz S. Napisano 2 grudnia 2024 Napisano 2 grudnia 2024 1 godzinę temu, RLC2 napisał: A jakie kolumny kupiłeś? Polk Audio R200 1 Odpisz, cytując
RLC2 Napisano 2 grudnia 2024 Napisano 2 grudnia 2024 Wiele pozytywnych opinii mają te kolumny. Odpisz, cytując
Alighieri Napisano 31 grudnia 2024 Napisano 31 grudnia 2024 (edytowany) Nie jestem pewien, czy dwa poniższe były. Bose Music Amplifier 3 449,00 zł Music Amplifier — wzmacniacz głośnikowy | Bose Denon Heos Amp HS2 Wzmacniacz strefowy 2 699,00 zł Denon Heos Amp HS2 Wzmacniacz strefowy Edytowano 31 grudnia 2024 przez Alighieri Odpisz, cytując
Tomasz S. Napisano 2 stycznia Napisano 2 stycznia Może nie wzmacniacz, ale ostatnio pojawiło się kilka kompaktowych odtwarzaczy CD. Między innymi za 539 zł jest taki od SMSL, model PL100 https://amzn.eu/d/2oXuiV6 Odpisz, cytując
RLC2 Napisano 3 stycznia Napisano 3 stycznia W roli transportu mógłby się sprawdzić? Są gdzieś już opinie o nim? Cena bardzo atrakcyjna. Odpisz, cytując
Tomasz S. Napisano 3 stycznia Napisano 3 stycznia 1 godzinę temu, RLC2 napisał: W roli transportu mógłby się sprawdzić? Są gdzieś już opinie o nim? Cena bardzo atrakcyjna. Są jakieś pojedyncze recenzje na YT. Ja właśnie szukam małego transportu i ten wydaje się super , ale chciałbym tez mieć możliwość ripowania. Odpisz, cytując
RLC2 Napisano 3 stycznia Napisano 3 stycznia https://www.audioreviews.org/smsl-pl100-review-lj/ Odpisz, cytując
Piotr P Napisano 8 stycznia Napisano 8 stycznia Właśnie słucham sobie 3e audio A5 za niecałe 900zł podłączonego do Wiim Ultra. Gra to zacnie, polecam! 1 Odpisz, cytując
Tomasz S. Napisano 9 stycznia Napisano 9 stycznia 19 godzin temu, Piotr P napisał: Właśnie słucham sobie 3e audio A5 za niecałe 900zł podłączonego do Wiim Ultra. Podobno bardzo fajne są te sprzęty od 3E. Wrzucisz jakieś foty ? Dobrze działa Ci to auto wybudzanie ? Odpisz, cytując
Suchy 79 Napisano 19 lutego Napisano 19 lutego Dnia 8.01.2025 o 21:55, Piotr P napisał: Właśnie słucham sobie 3e audio A5 za niecałe 900zł podłączonego do Wiim Ultra. Gra to zacnie, polecam! Dalej jesteś zadowolony, jakie kolumny tym napędzasz ? No i jak kolega wyżej pytał są problemy z wybudzeniem i usypianiem przy cichym słuchaniu? Odpisz, cytując
lpomis Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu Dla tych, którzy nie mogą się rozstać z muzyką na wakacjach. I gdy przenośny głośnik bluetooth nie wystarcza. Nie tylko wzmacniacz, ale i cały, miniaturowy system audio od Pro-Ject. W komplecie walizeczka. @Rafał S coś dla Ciebie https://www.project-audio.com/en/product/travel-set/ 5 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Trzeba będzie dokupować kabinówkę w RyanAir 1 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 13 godzin temu, lpomis napisał: Dla tych, którzy nie mogą się rozstać z muzyką na wakacjach. I gdy przenośny głośnik bluetooth nie wystarcza. Nie tylko wzmacniacz, ale i cały, miniaturowy system audio od Pro-Ject. W komplecie walizeczka. @Rafał S coś dla Ciebie Ja akurat głośnik BT zabieram tylko, jak jedziemy pociągiem w góry. Nad jezioro (Kaszuby lub Bory Tucholskie) zawsze samochodem i wtedy zabieramy miniwieżę Panasonika. Jest to wypas w porównaniu z naszym JBL-em BT. I kto wie, czy kiedyś nie awansuje u mnie do rangi systemu głównego. 😎 Prezentowany komplet podoba mi się wizualnie. Jeszcze przydałby się drugi - z mobilnym zestawem do adaptacji akustycznej. Jakieś skompresowane pianki + mocno trzymającą taśma dwustronna. Ślady po taśmie na ścianach w różnych kwaterach turystycznych obwieszczałyby kolejnym przyjezdnym, że tu się słuchało na serio. Odpisz, cytując
michaudio Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu To mamy nową niszę do zagospodarowania, tadam!!! Agroturystyka dla audiofili, kwatery z ogarniętą akustyką. "Tylko u nas usłyszysz w pełni możliwości Twojego Stereo..." 🤪 Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu (edytowany) Heh niby to jest "travel-set" ale przewymiarowanie moim zdaniem tej walizki, zupełnie niepotrzebne. Myślę że jakiś boombox wielkości tych dwóch kolumienek byłby nie gorszy🤔 13 minut temu, Rafał S napisał: Prezentowany komplet podoba mi się wizualnie. Jeszcze przydałby się drugi - z mobilnym zestawem do adaptacji akustycznej. Ja tam widzę "piankę piramidkę" która można użyć do adaptacji 😜. Edytowano 5 godzin temu przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując
Recommended Posts