1Ender Napisano 19 lutego 2021 Udostępnij Napisano 19 lutego 2021 To gratulacje. Teraz pomyśl o dobrym zasilaczu transformatorowym. Lub zbuduj sam. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 19 lutego 2021 Udostępnij Napisano 19 lutego 2021 No to fajnie, że zadowolony jesteś. To zawsze najważniejsze bez względu na nakłady. A spytałem bo myślę o zakupie lampiaka a te jak wiadomo nie mają DACa na pokładzie i w razie czego trzeba będzie mieć DACa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy123 Napisano 19 lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 19 lutego 2021 3 godziny temu, 1Ender napisał: To gratulacje. Teraz pomyśl o dobrym zasilaczu transformatorowym. Lub zbuduj sam. Pozdrawiam Na pewno sprawdzę zasilanie od nostromo, sam się za to nie biorę choć jestem uparty i jakbym się uparł to pewnie bym wyrzeźbił ale brakuje czasu. 1 godzinę temu, Wito76 napisał: No to fajnie, że zadowolony jesteś. To zawsze najważniejsze bez względu na nakłady. A spytałem bo myślę o zakupie lampiaka a te jak wiadomo nie mają DACa na pokładzie i w razie czego trzeba będzie mieć DACa. No ja myślę, że jak za jakiś czas przyjdzie pora na zmiany, to dac zawsze się przyda,tylko to też nie wiadomo czy z innym sprzętem się zgra. Ja już na tyle dopracowałem swój skromny zestaw w kwestii kabli,daca i źródła,że już nic więcej nie wycisnę, jak mi się znudzi to pozastanie tylko wymiana kolumn i/lub wzmacniacza ale to raczej odległa przyszłość, a lampa też mnie kusi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudasDudek Napisano 19 lutego 2021 Udostępnij Napisano 19 lutego 2021 11 godzin temu, Nowy123 napisał: Zewnetrzny dac to jednak inna liga, ja teraz mam odczucie jakbym wskoczył na wyższy lewej. Jeśli ktoś szuka daca w okolicy 1tys.to Wolfa powinien koniecznie posłuchać. Może jest jeszcze kilka innych wartych uwagi ale uznałem że nie będę szukał, mam porównanie do dać magica i topinga d50 i one jakoś mnie nie przekonały grały jakoś tak ja to nazywam ,,cyfrowo,, sztucznie. Wolf nie zmienia za bardzo dźwięku a jedynie go jakby poprawia. Takie są moje odczucia. Powiedz mi, czy transportem było USB, czy coax, czy toslink? Bo właśnie testuję D50s i gra on zupełnie inaczej niż DM100. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy123 Napisano 19 lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 19 lutego 2021 Głównie coaxial, czasem toslink. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudasDudek Napisano 19 lutego 2021 Udostępnij Napisano 19 lutego 2021 2 godziny temu, Nowy123 napisał: Głównie coaxial, czasem toslink. No to tym bardziej mnie to dziwi, gdyż po coax D50s i DM100 gra zupełnie inną charakterystyką. Wolfa nie ma problemu wypożyczyć? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy123 Napisano 20 lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 20 lutego 2021 (edytowany) Nie wypożycza ale zaznacza, że bez problemu przyjmuje zwrot 14dni a tak naprawdę to masz 28dni. Musisz to zweryfikować u siebie, to wszystko jest bardzo subiektywne, opisy mogą być jakąś wskazówką ale odsłuch weryfikuje, ale to chyba wiesz. Edytowano 20 lutego 2021 przez Nowy123 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts