Misiek1980 Napisano 3 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 stycznia 2021 Tam też stawiałem tyle, że nie na podstawkach bo takowych nie mam, a na komodzie i basu nie przybyło. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 4 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 stycznia 2021 Prawda jest taka że musisz zaczać od sprawdzania sprzetu w swoim pomieszczeniu. I faktycznie sprawdzić prosty system do 3000 a później do wyznaczonych 7miu. Sprawdzić czy jest sens. Tego Ci nikt nie powie. Zapraszam do wypożyczenia sprzetu od nas. Mamy do zaproponowania w obu budżetach. Pozdrawiam Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 4 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 stycznia 2021 17 godzin temu, Misiek1980 napisał: W poprzednim pokoju, w którym stała wieża kolumny również stały na szafie, ale raz że były szerzej rozstawione, a dwa szafa była niższa. Tam to grało naprawdę nieźle jak na taki sprzęt. Właśnie to miałem na myśli pisząc o ich ustawieniu na szafie, ale jest zbyt wysoka i za krótka w docelowym pokoju. 17 godzin temu, Misiek1980 napisał: Czy jeśli kupię online w top hifi sprzęt to będę mógł go ewentualnie zwrócić przed okresem dwóch tygodni? Mają promocję na powernode 2i z kolumnami KEF Q350 za 5555 zł. Przez internet masz prawo zwrotu, ale możesz też udać się do tego sklepu skoro jest w Twoim mieście i zapytać o wypożyczenie sprzętu do domu na odsłuch. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek1980 Napisano 4 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 stycznia 2021 Słuchałem dziś powernode 2i w trzech konfiguracjach z: KEF Q350, B&W 606s2 i ELAC Debut Reference B6. Bowersy spodobały mi się najbardziej, ale i opcja najdroższa. Niestety sprzedawca nie chciał się zgodzić na wypożyczenie sprzętu do domu, więc dalej jestem w kropce. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 4 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 stycznia 2021 13 minut temu, Misiek1980 napisał: Niestety sprzedawca nie chciał się zgodzić na wypożyczenie sprzętu do domu, więc dalej jestem w kropce. Czyżby @Top Hi-Fi & Video Design 🙂? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek1980 Napisano 4 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 stycznia 2021 Zgadza się Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezes83 Napisano 4 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 stycznia 2021 23 minuty temu, Misiek1980 napisał: Niestety sprzedawca nie chciał się zgodzić na wypożyczenie sprzętu do domu Szukaj na forum TopHifi Poznań, może oni pomogą. Jeśli nie to na normalnej zasadzie - 2 tyg. zwrot. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 4 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 stycznia 2021 Kup przez internet. Masz wtedy możliwość zwrotu. Szczerze powiedziawszy nie rozumiem polityki tych salonów. Też kiedyś chciałem u nich wypożyczyć monitory i nie było takiej możliwości. Niestety u mnie w Lublinie ani Meloman ani Top Hi-fi nie daje takiej możliwości. Dlatego bardzo sobie cenię salony @Q21, @Na Temat Audio czy @S4Home, które wypożyczają sprzęt bez problemu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 5 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 stycznia 2021 14 godzin temu, prezes83 napisał: Szukaj na forum TopHifi Poznań, może oni pomogą. Jeśli nie to na normalnej zasadzie - 2 tyg. zwrot. No nie do końca. To nie jest to samo. Sklep jeśli będzie chciał udowodni ci że sprzet nosi ślady uzytkowania a wówczas zwrot nie obowiązuje. Jeśli stawiają tak sprawę jasno to ja bym nie ryzykował. Są jeszcze Magnaty Quantum 753 które w niczym nie ustepuja Bowersom. Polecam te sprawdzić. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezes83 Napisano 5 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 stycznia 2021 8 minut temu, S4Home napisał: Sklep jeśli będzie chciał udowodni ci że sprzet nosi ślady uzytkowania a wówczas zwrot nie obowiązuje. Jeśli stawiają tak sprawę jasno to ja bym nie ryzykował. Na udry zawsze można, z każdym pójść, tylko komu się to opłaca. Jeżeli się uważa to ciężko ślady użytkowania wykazać po 2 tygodniach, szczególnie na kolumnach czy wzmacniaczu. 9 minut temu, S4Home napisał: Są jeszcze Magnaty Quantum 753 A gdzie są? Lub chociaż 723 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenfilip Napisano 5 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 stycznia 2021 3 godziny temu, S4Home napisał: No nie do końca. To nie jest to samo. Sklep jeśli będzie chciał udowodni ci że sprzet nosi ślady uzytkowania a wówczas zwrot nie obowiązuje. Jeśli stawiają tak sprawę jasno to ja bym nie ryzykował. Piotr Wystarczy, że zużycie mieści się w ramach normalnego zarządu rzeczą, wymaganego do sprawdzenia. Ale oczywiście jak można kupić od ludzi, którzy nie robią problemów, to nie widzę sensu w ogóle się tamtym sklepem interesować. Ja bym się zainteresował opcją dwie małe podwieszane kolumny dobrej jakości + subwoofer gdzieś na podłodze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts