lolekdrugi Napisano 6 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2021 (edytowany) 3 godziny temu, Chyba Miro 84 napisał: dlaczego? obstawiam, że jesteś członkiem kościoła audiovoodoo. Ewentualnie masz za dużo kasy i nie masz co z nią robić. Edytowano 6 stycznia 2021 przez lolekdrugi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 6 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2021 (edytowany) Masz racje! Mam specjalne bezpieczniki audio z rzadkiego stopu metalu nawet w oswietleniu choinki! A pomiedzy podstawkami na kable powieszone demagnetyzery paliwowe (motovoodoo) i przerobione (DIY) "łapacze snów" tylko ze one teraz łapią promieniowanie kosmiczne i chronią aurą przepływ transmolekularny cząstek dźwięku emitowanych przez dielektryk wykonany w 85% z koncentratu kwasu lizergowego.... Edytowano 6 stycznia 2021 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 6 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2021 ja mam kryptonitowe bezpieczniki - słabiak jesteś Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolekdrugi Napisano 6 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2021 @Chyba Miro 84 spoko, brakuje Ci jeszcze własnego słupa elektrycznego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 6 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2021 (edytowany) W piwnicy mam własny generator z magnesów trwałych tworzacy darmowa energie. Tylko... 🤫🤫🤫 nikomu ani słowa.... Kurde.... przecież ja nie mam piwnic.... hmm Edytowano 6 stycznia 2021 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 7 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 stycznia 2021 To i tak nie są drogie kable. Kup po prostu solidny kabel 2,5mm: Van Domme, Oehlbach, Procab. nie ma co oszczędzać bardziej. Chyba że spowoduje to że nie będziesz miał suba w zestawie Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolekdrugi Napisano 7 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 stycznia 2021 11 godzin temu, S4Home napisał: Van Domme, Oehlbach, Procab. nie ma co oszczędzać bardziej. tylko po co płacić więcej? 2*2.5mm2 pszczyńskiego Zamela miedź OFC kosztuje w hurtowni pomiędzy 2-3pln jak dobrze pamiętam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Karpiński Napisano 7 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 stycznia 2021 Od wielu lat w instalacjach audio samochodowych używam Hollywood mogę śmiało polecić. https://allegro.pl/oferta/przewod-kabel-glosnikowy-ofc-2x2-0mm2-hw-pro-sc14-6858282596 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts