absolute beginner Napisano 6 października 2024 Napisano 6 października 2024 Drodzy koledzy i koleżanki, Czy ktoś z was nie chce sprzedać czasem używanych AP CLASSIC 8 w dobrej cenie? Koniecznie w kolorze cherry lub walnut, białe nie wchodzą w grę. Dodatkowo chciałbym zapytać czy poradzą sobie na powierzchni ok 30mk? Aktualnie w moim salonie słucham muzyki z Musical Fidelity M2 + CD tej serii i Bluesound, kolumny Audiovector QR3. Gra to dobrze ale po 2 latach rozważam zmianę kolumn właśnie na AP 8. Czego mi brakuje? Miałem kiedyś okazję posłuchać AP CLASSIC chyba 5 i pamiętam że świetna przestrzeń i scena tam była. Czy uważacie że wymiana oleju Audiovector na AP 8 to "dobra zmiana"😄? Nie jestem audiofilem i nie potrafię tak pięknie opisać czego mi brakuje więc proszę o wyrozumiałość i konkretne odpowiedzi. Z góry dziękuję i życzę wam miłych niedzielnych odsłuchów. Pozdrawiam, Marek Odpisz, cytując
kassyx Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Co taka złowieszcza cisza tutaj panuje? Wszystkie egzemplarze już odsprzedane? No chyba, że dalej się nimi w samotności zachwycacie? Chciałem dołączyć do klubu, chyba nie będę sam 🙂 ??? Zaryzykowałem i kupiłem AP Scorpio 25 walnut. Używane, niby w świetnej kondycji, ze sklepu z pełną (cokolwiek to znaczy) 12 miesięczną gwarancją. Wiem, staroć 🙂 ale zobaczymy jak jest naprawdę jak do mnie dotrą. Sklep znam,jakieś zaufanie do nich mam. Cena chyba atrakcyjna, jeśli wziąć pod uwagę gwarancję i ponoć świetny stan. Na jednej z kolumn w górnej części są jakieś ryski i rozjaśnienie, raczej nie będzie mi to przeszkadzać. Zagrają z Cyrus Classic Amp. Kiedyś dojdzie lampa. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts