Kacperek1986 Napisano 24 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2021 Witam ... postanowiłem kupić kino domowe takie średniej klasy ale niestety nie mam pojęcia jak ustawić Egializer w amplitunerze .. może ktoś ma podobny i wie jakie ustawienia wprowadzić aby grało i dało ten efekt 5.1?? Poniżej wrzucam fotki z obecnymi ustawieniami jakie dotychczas zastosowałem dziękuje ;)) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadekk55 Napisano 24 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2021 Żadnych ustawień się nie wprowadza najpierw przeprowadza się automatyczną kalibrację z użyciem mikrofony a następnie ręcznie reguluje odcięcia zwrotnicy i sprawdza odległości czy zostały poprawnie ustawione. Instrukcja się kłania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 24 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2021 Cześć, Yamaha RX V4a posiada całkiem niezły system kalibracyjny i warto z niego skorzystać. Przejrzyj instrukcję obsługi, z której dowiesz się wszystkiego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek1986 Napisano 24 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 stycznia 2021 Znalazłem już wszystkie ustawienia ale tak naprawde nie wiem jak ustawić głośniki frontowe , centralny oraz te dwa miejsce surrand dlatego ustawiłem wszystko na maxa ładnie gra ogólnie tylko niewiem czy akurat takie ustawienia są dobre czy nie popsują głośników ze względu złych ustawień Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stolarz Napisano 24 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2021 Robiłeś kalibrację? Czytałeś manual amplitunera? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 25 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 25 stycznia 2021 A skąd. Przecież pisze że znalazł wszystkie ustawienia. Uparty polak. Więc ja tylko dołożę. 1. Przeczytaj instrukcję. 2. Zrób kalibracje. Pozdrawiam Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts