mariol Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Jestem po premierze. Fabuła jak każda inna, banalna. Ale świetne ujęcia, dużo wyścigów i co najważniejsze 2 godziny muzyki popowej a tematy wiodące Hans Zemmer. Odpisz, cytując
BolekSawicki Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Dnia 16.03.2025 o 15:42, michaudio napisał: Na Netflixie mogę polecić polski dość momentami hardkorowy film "Kraj". Jeśli ktoś lubi "Pulp fiction" czy "Dzikie historie" to "Kraj" też się spodoba. Momentami jest porażający, bo osadzony w naszym bardzo codziennych realiach. Na Amazłomie na miłośników niepoprawnej politycznie rozrywki czeka pierwszy sezon serialowej kontynuacji obrazoburczej animacji "Sausage Party" z dopiskiem "Foodtopia". Pod płaszczykiem satyry przemyca sporo prawdy o ludzkości. Dla miłośników wojska aktualnie na Amazłomie wisi polski film "Diabeł", Eryk Lubos gra weterana komandosa. Taki śląski Rambo, miejscami scenariusz kapkę kuleje ale jest dość klimatycznie i widowiskowo. Dla miłośników weteranów drugiej wojny też na Amazłomie, ale już płatnie (14,99) czeka "Last Riffleman" czyli Ostatni strzelec. A jeśli po filmie masz ochotę na trochę emocji, sprawdź https://mostbet.net.pl/app/ szybka rozrywka zawsze pod ręką. Ciepła, stonowana opowieść o ostatnim pozostałym przy życiu weteranie jednego z oddziałów lądujących aliantów w Normandii, w roli głównej Pierce Brosnan. Warto. Jeśli miałbym wybrać jeden film, który szczególnie warto polecić z tego zestawienia? polecam "Kraj" na Netfliksie. To polska odpowiedź na „Dzikie historie” czy „Pulp Fiction”: kilka przeplatających się historii, pełnych absurdu, przemocy i bardzo celnych komentarzy o naszej codzienności. Momentami brutalny, ale właśnie dzięki temu trafia w punkt. Dla fanów czarnego humoru i mocnego kina, pozycja obowiązkowa. Osobiście jestem fanem tego😁 Odpisz, cytując
Recommended Posts