mariol Napisano 30 czerwca Napisano 30 czerwca Jestem po premierze. Fabuła jak każda inna, banalna. Ale świetne ujęcia, dużo wyścigów i co najważniejsze 2 godziny muzyki popowej a tematy wiodące Hans Zemmer. Odpisz, cytując
BolekSawicki Napisano 30 czerwca Napisano 30 czerwca Dnia 16.03.2025 o 15:42, michaudio napisał: Na Netflixie mogę polecić polski dość momentami hardkorowy film "Kraj". Jeśli ktoś lubi "Pulp fiction" czy "Dzikie historie" to "Kraj" też się spodoba. Momentami jest porażający, bo osadzony w naszym bardzo codziennych realiach. Na Amazłomie na miłośników niepoprawnej politycznie rozrywki czeka pierwszy sezon serialowej kontynuacji obrazoburczej animacji "Sausage Party" z dopiskiem "Foodtopia". Pod płaszczykiem satyry przemyca sporo prawdy o ludzkości. Dla miłośników wojska aktualnie na Amazłomie wisi polski film "Diabeł", Eryk Lubos gra weterana komandosa. Taki śląski Rambo, miejscami scenariusz kapkę kuleje ale jest dość klimatycznie i widowiskowo. Dla miłośników weteranów drugiej wojny też na Amazłomie, ale już płatnie (14,99) czeka "Last Riffleman" czyli Ostatni strzelec. A jeśli po filmie masz ochotę na trochę emocji, sprawdź https://mostbet.net.pl/app/ szybka rozrywka zawsze pod ręką. Ciepła, stonowana opowieść o ostatnim pozostałym przy życiu weteranie jednego z oddziałów lądujących aliantów w Normandii, w roli głównej Pierce Brosnan. Warto. Jeśli miałbym wybrać jeden film, który szczególnie warto polecić z tego zestawienia? polecam "Kraj" na Netfliksie. To polska odpowiedź na „Dzikie historie” czy „Pulp Fiction”: kilka przeplatających się historii, pełnych absurdu, przemocy i bardzo celnych komentarzy o naszej codzienności. Momentami brutalny, ale właśnie dzięki temu trafia w punkt. Dla fanów czarnego humoru i mocnego kina, pozycja obowiązkowa. Osobiście jestem fanem tego😁 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Ja nie wiem za co on na IMDB 7.7 dostał. Fajnie zagrany, efekty też ok ale scenariusz, jak dla mnie słaby. Odpisz, cytując
Recommended Posts