Artur Brol Napisano 12 listopada Napisano 12 listopada Już ktoś mówił ze dziwnie wygląda, ale powodem tego jest , ze to jest młody Predator. Nie spodziewaj sie nie wiem czego, ale oglądało sie fajnie. Odpisz, cytując
lion Napisano 12 listopada Napisano 12 listopada Dla mnie było czasami zbyt lekko i komediowo - jakby scenariusz pisali dla ekipy C-3PO, R2-D2 + Chewbacca. W kinie nie zasnąłem, akcji nie brakowało, ale niedosyt pozostał + obawy co dalej. Gdzieś przeczytałem, że Predator Badlands czerpie sporo z Avengersów ...i oby to nie była nowa recepta na przyciągnięcie widowni. Prey utrzymał znany wszystkim klimat bezlitosnego łowcy, a Badlands w zupełnie innym (raczej niebezpiecznym dla tej sagi?) kierunku poszło. Więcej nie zdradzam. Furtka na końcu filmu pozostała otwarta, więc zobaczymy co wymyślą w kolejnej części. Odpisz, cytując
Saimons69 Napisano Sobota o 07:52 Napisano Sobota o 07:52 Bad Times at the El Royale - wczoraj obejrzałem, reżyser Drew Goddard - choć w ciemno powiedziałbym, że to Quentin Tarantino Klimat początek lat 70. Ocena 8/10. 2 Odpisz, cytując
jackov15 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Wygląda ciekawie. Tarrantino bardzo lubię, więc dzięki za polecajkę. Odpisz, cytując
Recommended Posts