Artur Brol Napisano wczoraj o 13:13 Udostępnij Napisano wczoraj o 13:13 Podobno na podstawie odtajnionych dokumentów z czasów II Wojny Światowej. Nikt z nich nie zginął, każdy z bohaterów brał dalej czynny udział hm, w tajnych operacjach. Odświeżające. To też było całkiem niezłe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaudio Napisano wczoraj o 13:42 Udostępnij Napisano wczoraj o 13:42 Na Netflixie mogę polecić polski dość momentami hardkorowy film "Kraj". Jeśli ktoś lubi "Pulp fiction" czy "Dzikie historie" to "Kraj" też się spodoba. Momentami jest porażający, bo osadzony w naszym bardzo codziennych realiach. Na Amazłomie na miłośników niepoprawnej politycznie rozrywki czeka pierwszy sezon serialowej kontynuacji obrazoburczej animacji "Sausage Party" z dopiskiem "Foodtopia". Pod płaszczykiem satyry przemyca sporo prawdy o ludzkości. Dla miłośników wojska aktualnie na Amazłomie wisi polski film "Diabeł", Eryk Lubos gra weterana komandosa. Taki śląski Rambo, miejscami scenariusz kapkę kuleje ale jest dość klimatycznie i widowiskowo. Dla miłośników weteranów drugiej wojny też na Amazłomie, ale już płatnie (14,99) czeka "Last Riffleman" czyli Ostatni strzelec. Ciepła, stonowana opowieść o ostatnim pozostałym przy życiu weteranie jednego z oddziałów lądujących aliantów w Normandii, w roli głównej Pierce Brosnan. Warto. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej H Napisano wczoraj o 16:11 Udostępnij Napisano wczoraj o 16:11 Nawet nie wiedziałem, że jest tutaj wątek filmowy. Poza słuchaniem muzyki jednak coś istnieje. Od siebie żebyś wnieść coś do tematu polecam film. Warto włączyć trudnej młodzieży. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu the Gorge także mogę polecić , bez fajerwerków ale ciekawa kompozycja. W weekend jeszcze obejrzana Anora , początkowo myślałem że oskar był za nagość , jednak finalnie rola ciekawsza niż demi w substancji Ciekawa historia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts