Bahzell Napisano 1 października 2021 Udostępnij Napisano 1 października 2021 Właśnie mi się przypomniał film, który zrobił na mnie duże wrażenie: Captive State. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 1 października 2021 Udostępnij Napisano 1 października 2021 Dzisiaj zabieram się za Zagubioną autostradę. Będzie ciężko... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 1 października 2021 Udostępnij Napisano 1 października 2021 2 godziny temu, Adi777 napisał: Dzisiaj zabieram się za Zagubioną autostradę. Będzie ciężko... Straszny szit, ale zobaczyć trzeba samemu 😀 Cierpliwosci 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 2 października 2021 Udostępnij Napisano 2 października 2021 10 godzin temu, marcinmarcin napisał: Straszny szit, ale zobaczyć trzeba samemu 😀 Cierpliwosci 😉 No i nie obejrzałem, ale dzisiaj sobie załączę. Szit powiadasz? Chyba mi nie po drodze z panem Davidem Lynchem. Mulholland Drive to nie moja bajka, chyba jestem za głupi na ten film, niemniej trochę czytałem o nim po seansie, więc w jakimś sensie mnie zaintrygował. Prosta Historia - właściwie, to tytuł filmu mówi wszystko. Prosta historia, ciepła, ale momentami nużąca. W sumie, to chyba tylko te dwa filmy widziałem, plus serial - wiadomo jaki - świetny, ale przede wszystkim pierwszy sezon, w drugim zatrzymałem się mniej więcej w połowie, i porzuciłem. Na pewno jeszcze obejrzę Blue Velvet i Dzikość serca - chyba kiedyś oglądałem, ale już nic nie pamiętam. Zapomniałem jeszcze o filmie Człowiek Słoń - piękne kino. Ten obraz raczej na pewno już zostanie moim numerem jeden Lyncha. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 2 października 2021 Udostępnij Napisano 2 października 2021 Z oglądaniem Lyncha to jak ze słuchaniem Watersa trochę 😉 Ja polecę serial Osadzony i Wszyscy moi znajomi nie żyją z netflixa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 3 października 2021 Udostępnij Napisano 3 października 2021 Oglądałem Free Guy. Kino lekkie i dość widowiskowe, przyznam że dawno się tak nie ubawiłem. Fabuła niesztampowa, trąca trochę o Truman Show. Ryan Reynolds w roli enpeca w grze komputerowej, niezły ubaw przy realizacji musiał być. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 3 października 2021 Udostępnij Napisano 3 października 2021 Miałem oglądać Zagubioną autostradę, a skończyło się na filmie Robin Hood: Faceci w rajtuzach Lubię od czasu do czasu oglądnąć taką głupkowatą komedię, szczególnie Mela Brooksa. Nie znoszę natomiast komedii zielarskich, o amerykańskich ciastach, i tego typu podobne twory. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narmer Napisano 5 października 2021 Udostępnij Napisano 5 października 2021 Jeśli ktoś lubi dokumenty to mogę polecić film pt " Sabaya " Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 22 października 2021 Udostępnij Napisano 22 października 2021 Właśnie obejrzałem "Złe dni", polecam. Nie zrażać się tylko początkiem, a później...czarny humor i rzeźnia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bahzell Napisano 25 października 2021 Udostępnij Napisano 25 października 2021 (edytowany) O rany właśnie obejrzałem Dune. O rany rany rany. Ależ to jest dobry kawałek kina i scifi. Fundacjo ucz się. Edytowano 25 października 2021 przez Bahzell Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bahzell Napisano 26 października 2021 Udostępnij Napisano 26 października 2021 Już nie mogę edytować. Nowy Suicide Squad także niczego sobie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 27 października 2021 Udostępnij Napisano 27 października 2021 Dnia 22.10.2021 o 23:37, J4Z napisał: Dune co raz wyższa średnia ocen. Jest dobrze! Jest i łyżka dziegciu: część druga zapowiadana na 2023 rok... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 13 listopada 2021 Udostępnij Napisano 13 listopada 2021 11 godzin temu, J4Z napisał: Całą trójkę gł. aktorów bardzo lubię. Ja z kolei nie trawię tego umięśnionego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 13 listopada 2021 Udostępnij Napisano 13 listopada 2021 Dwayne jest boski, nie znasz się 😜. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 13 listopada 2021 Udostępnij Napisano 13 listopada 2021 3 minuty temu, Asia napisał: Dwayne jest boski, nie znasz się 😜. Tak, szczególnie jego "gra aktorska". Dwayne "The Drewno" Johnson 😆 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 13 listopada 2021 Udostępnij Napisano 13 listopada 2021 (edytowany) Obejrzałam z małżonkiem serial Ballers (Gracze) - pojawił się tam również John David Washington. Mąż się interesuje tymi dziwnymi sportami amerykańskimi typu futbol i baseball. Całkiem dobrze wchodził nam ten serialik. Edytowano 13 listopada 2021 przez Asia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 13 listopada 2021 Udostępnij Napisano 13 listopada 2021 Nie powiem, fajną ma muskulaturę. Trochę za mocną, jak dla mnie, ale fajną. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 13 listopada 2021 Udostępnij Napisano 13 listopada 2021 1 minutę temu, Adi777 napisał: Tak, szczególnie jego "gra aktorska". Dwayne "The Drewno" Johnson Bywa gorzej imo. Ma w sobie jakiś magnetyzm, khe, khe 😆 4 minuty temu, Adi777 napisał: fajną ma muskulaturę Niedawno mąż uraczył mnie opowieścią, że słabą stroną Dwayna jest brzuch i że niechętnie odpowiada na pytania czemu nie ma sześciopaka 😁. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 13 listopada 2021 Udostępnij Napisano 13 listopada 2021 Przyznam się szczerze, że trochę mnie dziwi jego popularność. Popularność, a także gaże za role w filmach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 13 listopada 2021 Udostępnij Napisano 13 listopada 2021 Niektórzy wolą Kevina Spacey 😉. Bez muskulatury, a taką rozwałkę zrobił w Hollywood. 5 minut temu, J4Z napisał: Bawlers bardzo spoko. Muszę wrócić. Byłem na 3 czy 4 sezonie. A wiesz, że młodego Washingtona namówili na udział w serialu i to był jego debiut? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 13 listopada 2021 Udostępnij Napisano 13 listopada 2021 1 godzinę temu, Asia napisał: Ma w sobie jakiś magnetyzm, khe, khe 😆 Czyli krótko mówiąc, "lecisz" na niego 😆 Ciężko jest mi oceniać, czy jest przystojny, ale wiem i rozumiem, że podoba się sporej ilości kobiet. 1 godzinę temu, Asia napisał: Niektórzy wolą Kevina Spacey 😉. Pewnie jest sporo takich osób. A Spacey? Na pewno jest dobrym aktorem, na pewno też wolę go od The Rocka, ale nigdy się nie zastanawiałem, czy jest moim ulubionym aktorem. Właściwie, to nie mam żadnej takiej listy. Bardzo go lubię natomiast za rolę w filmie K-PAX, świetnie tam zagrał. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 13 listopada 2021 Udostępnij Napisano 13 listopada 2021 Coś dla audiofilów. Ku przestrodze? 🤔 Właśnie skończyłem i polecam. The sound of metal. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 23 listopada 2021 Udostępnij Napisano 23 listopada 2021 Dziś wieczorem wybieram się na Diunę. W czwartek idzie do kina na ten film moja córka. Jak będzie grzeczna to jej jutro nie opowiem 😉. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 23 listopada 2021 Udostępnij Napisano 23 listopada 2021 22 minuty temu, Asia napisał: Dziś wieczorem wybieram się na Diunę. W czwartek idzie do kina na ten film moja córka. Jak będzie grzeczna to jej jutro nie opowiem 😉. Obejrzane , muzyka w tle robi wrażenie - fajny film , szczególnie piaskowy "kraken" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 23 listopada 2021 Udostępnij Napisano 23 listopada 2021 (edytowany) Film obejrzany. Wciąż nie podoba mi się okropna wizja Franka Herberta, mroczna i zapiaszczona. Ale doceniam. Ucieszył mnie główny bohater. Nie znoszę poprzedniej wersji, w dużej mierze przez człowieka robota ( Kyle MacLachlan). Bardzo też podoba mi się aktorka występująca jako Lady Jessica. No i oczywiście Stellan Skarsgard jako etatowy potwór oraz Jason Momoa z różnych powodów 😉. Muzyka świetna, zdjęcia w kolorze sepii i wielki wysiłek animacji komputerowej. Edytowano 23 listopada 2021 przez Asia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts