Solo Napisano 9 marca 2021 Udostępnij Napisano 9 marca 2021 Cześć, Ku mojemu zdziwieniu nie można praktycznie dostać Chromecast Audio. Mam w pokoju dzieci jakąś wierzę. Chciałem podłączyć do nie Chromecast Audio ale nie można go dostać. Co w zmian? Coś taniego, co zadziała jak sprzęt od googla? Miłego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stolarz Napisano 9 marca 2021 Udostępnij Napisano 9 marca 2021 Zależy czym chcesz podłączać. Tanią alternatywą jest to: IEAST M5 AUDIOCAST Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 9 marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 marca 2021 Po micro wierzę, ma AUX na mini Jack. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 9 marca 2021 Udostępnij Napisano 9 marca 2021 Możesz zwrócić uwagę na Klipsch Gate, Audio Pro Link 1 czy Yamaha WXAD10. IEast m5 miałem okazję testować i niestety jakość brzmienia jest fatalna w porównaniu do Chormecast Audio. Niestety Chromecast Audio jest już nieprodukowany i pozostaje rynek wtórny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 10 marca 2021 Udostępnij Napisano 10 marca 2021 Chromecast Audio już nie dostaniesz. Ja polecam IEAST ale model M30 PRO Całkiem ciekawy system jesli Ci się nie pali bo na razie nie ma to Yamaha WXAD 10. Zapraszam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 10 marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 10 marca 2021 Generalnie mam w domu Onkyo 8720. Do tego 2 głośniki na kablu, jeden NPC - 302 w kuchni. U dzieci jakaś mała wieża stoi z wejściem na mini jack. Pierwotnie miał tam być chromecast ale się spóźniłem z zakupem. 600zł to dość dużo za streamer dzięków. Chyba lepiej będzie kupić głośnik z wifi typu Ikea czy JBL link... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bahzell Napisano 10 marca 2021 Udostępnij Napisano 10 marca 2021 Używkę chromecasta można dostać za 300 - 400 pln. Alternatywa to chyba będzie teraz jedynie raspberry pi 3 z volumio, w zależności od potrzeb, bez wyświetlacza to 200 / 250 pln, z wyświetlaczem 400 pln. Trochę roboty z tym jest (jeden dzieńbez wyświetlacza, dwa dni z wyświetlaczem). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 marca 2021 Udostępnij Napisano 10 marca 2021 Terminal za 150-200 zł plus daphile, do odsłuchu smartphon, tablet i gra muzyka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czeladka07 Napisano 11 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2022 Dnia 10.03.2021 o 07:53, S4Home napisał: Chromecast Audio już nie dostaniesz. Ja polecam IEAST ale model M30 PRO Całkiem ciekawy system jesli Ci się nie pali bo na razie nie ma to Yamaha WXAD 10. Zapraszam Witam, Ieast M30 po optyku jest limitowany do 16/44. Czy zastosowanie zewnętrznego DACa np. Topping E30 lub Dac magic 100 znacząco poprawi jakość dźwięku z Tidala? Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 12 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 12 stycznia 2022 No i co że jest limitowany. to jakośc CD, więc i Tidala. Tak moim zdaniem warto wyjść cyfrowo i zastosować zewnętrzny DAC. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts