Stolarz Napisano 7 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2021 Czy jest gdzieś dostępny regulamin forum czy jest to temat płynny i wszystko zależy od zdania Moderacji? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heathen Napisano 7 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2021 https://forum.audio.com.pl/guidelines/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stolarz Napisano 7 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2021 Podziękował. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 16 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 16 kwietnia 2021 "Podziękował" - ale chyba nie skorzystał.😡 Przypominam - jeden z punktów Regulaminu brzmi 2. W szczególności niedozwolone jest: .... 2.4. W sytuacji gdy konto Użytkownika zostanie zablokowane - tworzenie nowego. i jest to też zgodne z netetykietą: nie należy tworzyć kilku kont Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzik Napisano 16 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 16 kwietnia 2021 6 godzin temu, RoRo napisał: Przypominam - jeden z punktów Regulaminu brzmi W takim razie warto by było dodać informację, jak długo kara przymusowego urlopu obowiązuje, bo ja grzecznie czekałem tydzień, a potem doszedłem do wniosku, że albo o mnie zapomniano, albo ban jest permanentny i dlatego założyłem drugie konto. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 16 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 16 kwietnia 2021 W Twoim przypadku ban trwał za długo (tu błąd z naszej strony), to wynik nieporozumienia, jednak lepiej byłoby, abyś do mnie napisał maila w tej sprawie, zamiast zakładać nowe konto. Było bowiem oczywiste, że Twoj ban nie będzie permanentny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 16 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 16 kwietnia 2021 W poniedziałek zamieszczę zasady dotyczące przyznawania czerwonych kartek, żeby więcej nie było nieporozumień Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eMBe Napisano 19 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 19 kwietnia 2021 Dnia 16.04.2021 o 21:02, Dzik napisał: W takim razie warto by było dodać informację, jak długo kara przymusowego urlopu obowiązuje, bo ja grzecznie czekałem tydzień, a potem doszedłem do wniosku, że albo o mnie zapomniano, albo ban jest permanentny i dlatego założyłem drugie konto. Podpisuję się pod tym. Jaki sens ma dawanie bana bez podawania info jak długo ten ban będzie trwał? No chyba, że to perm ban. Ale to użytkownik też powinien chyba o tym wiedzieć (zostać poinformowany). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts