Robert1883 Napisano 30 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 30 kwietnia 2021 Dzień dobry. Gorąca prośba do doswiadczonych forumowiczów. Chcialbym zakupic "jakiś sensowny sprzęt do odsłuchu dla córki w oddzielnym pokoju.( poddasze) Obecnie w salonie korzystam z :Yamaha MusicCast R-N803D + Dali Oberon 7 ( parter ) Czy jest mozliwosc jakoś sensownie rozbudowac Musicast.( kolumny musiccast 20 , musicast 50) Czy zakupic zupelnie inny sprzet? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert1883 Napisano 30 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 30 kwietnia 2021 ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 30 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 30 kwietnia 2021 Nie znam music cast, dla córki parę lat temu najpierw kupiłam mini wieżę Denona (m39), jak podrosła to najpierw kupiłam Sonosa Play 1, ale wymieniłam na Bose Soundtouch bo ma BT. Jednak odkąd córka dostała słuchawki bezprzewodowe to oba sprzęty pokryły się kurzem 😏 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Walezy Napisano 30 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 30 kwietnia 2021 (edytowany) Moje dzieciaki tez maja jedynki Sonos’a. Niewielka przestrzeń jaka zabiera i fantastyczna aplikacja to duże plusy. Dodatkowo integracja ze Spotify Connect ułatwia im (mi) życie. Edytowano 30 kwietnia 2021 przez Walezy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 30 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 30 kwietnia 2021 (edytowany) Ja zmieniałam na Bose bo córka słuchała sporo audiobooków, a z tym na Sonosie kiepsko. Natomiast moja konkluzja jest taka, że dzieci nie do końca doceniają starania rodzica o zapewnienie optymalnego dźwięku ;). Btw do wieżyczki Denona dokupilam inne głośniki bo te Denona mnie (!) nie zadowalały i leżą gdzieś na strychu. Córce było dokładnie obojętne ;). Edytowano 30 kwietnia 2021 przez Asia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 3 maja 2021 Udostępnij Napisano 3 maja 2021 Cześć, Jeśli pokój córki ma działać niezależnie to nie ma najmniejszego sensu inwestować w głośniki sieciowe od Yamahy. Tutaj zdecydowanie lepszym rozwiązaniem pod względem jakości dźwięku będzie SONOS One Gen2, którego podobnie jak Muscicast 20 możesz sprawować w systemie stereo. Brzmienie jest cieplejsze i bardziej prawdziwe. Możesz także pomyśleć nad oddzielnym systemem stereo takim jak Topping MX3 + Heco Aurora 300 lub Pylon Audio Pearl Monitor. Zapraszam do kontaktu w sprawie wyceny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurek5551 Napisano 3 maja 2021 Udostępnij Napisano 3 maja 2021 (edytowany) Dzieci nie chcą tego co rodzice by dla nich chcieli. Ani tego co jest dobre. Chcą tego co im się podoba i jest modne a jakość dźwięku jest na dalszym miejscu. Na dodatek upodobania często im się zmieniają więc nie warto inwestować w sprzęt. U mnie córka nie chce słyszeć o kupionej miniwieży bo lepszy jest głośniczek BT za 50 zł albo telefon ze słuchawka mi a syn zamówił sobie przypadkowe elementy przez internet i sam zlutował bomboxa i na nim słucha a ma radio z cd. Takie życie...🙂 Edytowano 3 maja 2021 przez Jurek5551 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 4 maja 2021 Udostępnij Napisano 4 maja 2021 Oddzielny. Nie widzę żadnego sensu podłączania tych kolumn. Po co? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert1883 Napisano 4 maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 maja 2021 11 godzin temu, S4Home napisał: Oddzielny. Nie widzę żadnego sensu podłączania tych kolumn. Po co? A jaki oddzielny system polecacie ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 5 maja 2021 Udostępnij Napisano 5 maja 2021 nawet tani Topping MX3 albo SMSL q5pro + używane Tanony M2, Magnat Quantum 673 / 723 Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts