Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Napisano
3 godziny temu, stach_s napisał:

Czy to jest jakaś prowokacja??? 😵

Chyba tak i to gruba

Żadna prowokacja  mam masę odpadu i to różnogatunkowego suszonego drewna ,wystarczy stworzyć model wrzucić mapę na maszynę i samo się robi  skoro jest na takie akcesoria zapotrzebowanie to dlaczego nie ,skorą są zainteresowani to dlaczego nie ,nawet można wypalić jakąś dobrze brzmiącą nazwę z przedrostkiem Audio np DąbAudio .

Napisano

Tak ale musisz wysłać do :

red fingera czyli paculandii

jak obudujesz to w bajkę o latach prób - łyną

możesz dodać specyfik którym co miesiąc trzeba nacierać drewno dla lepszego efektu sonicznego

kostki po 150 zł za sztukę i flaszka z płynem po 50 zl 

Napisano (edytowany)

Brak zainteresowania ,Audio-Odmieńcy  pozostają w ukryciu ,Czy to coś daje może kable lepiej zagrają na takich klockach ,a może kurz się nie zbiera pod kablami co ma też napewno znaczenie chyba że jest to kurz z specjalnego dywanu .

Edytowano przez latarnik
Napisano (edytowany)

Więcej zarobisz jak będziesz z odpadów wyrabial trumienki dla chomików np 🤭😁 zoologicznych jest więcej niż audio salonów .Pzdr ale nie mogłem się powstrzymać 👍

Edytowano przez Dedal75
Napisano (edytowany)
48 minut temu, latarnik napisał:

Audio-Odmieńcy

Próbuje rozwikłać kogo masz na myśli i....   nie mam pojęcia.

Generalnie to mamy tu melomanów, audiofilow, pomiarowcow, spekulantów, optymistow/pesymistów, kablarzy/antykablarzy, itp. Ale audio-odmiency???? 😉

Edytowano przez Chyba Miro 84
Napisano

Uważam że to dobry pomysł.

Tego typu produkty możesz robić z resztek ścinek.

Tylko musisz później dobrze je sprzedać. Wydać duzo na marketing początkowo i liczyć że się zwróci.

Rozumiem że kosz produkcji w Twoim przypadku będzie praktycznie zerowy. Ale marketing pochłonie duże kwoty, jesteś na to przygotowany.

Piotr

Napisano
Dnia 24.05.2021 o 11:58, latarnik napisał:
Dnia 25.05.2021 o 07:36, S4Home napisał:

Uważam że to dobry pomysł.

Tego typu produkty możesz robić z resztek ścinek.

Tylko musisz później dobrze je sprzedać. Wydać duzo na marketing początkowo i liczyć że się zwróci.

Rozumiem że kosz produkcji w Twoim przypadku będzie praktycznie zerowy. Ale marketing pochłonie duże kwoty, jesteś na to przygotowany.

Piotr

Mam nowy lepszy pomysł na odpady bez marketingu wielu lat prób i testów,  będzie prościej i kaska też niczego sobie  wpadnie