focus2001 Napisano 2 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 2 czerwca 2021 (edytowany) Witam doradźcie proszę jaki zestaw stereo do salonu kupić do 3-4 tys. pod linkiem jest rysunek domu kolumny będą po obu stronach TV https://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?t=3542493&highlight=#galler y Edytowano 2 czerwca 2021 przez focus2001 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 3 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 3 czerwca 2021 Jeśli zależy Ci na zestawie zbudowanym na bazie amplitunera sieciowego, spójrz na konfigurację Yamaha R-N602 z Polk Audio S50E lub bardziej ciepłe i miękkie granie Yamaha R-N602 z Indiana Line Nota 550X. Jeśli natomiast możemy zastosować klasyczny wzmacniacz (to będzie rozwiązanie tańsze, a przy tym dźwiękowo nawet lepsze), spójrz na NAD C326 BEE z Heco Aurora 700. Zapraszam serdecznie do naszego salonu na odsłuchy, porównania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 3 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 3 czerwca 2021 (edytowany) A klamoty muszą być nowe? W kwocie 4 kzł można szukać używanego Cyrusa One, Regę brio r czy Audiolaba 6000 i zostaje 2 kzł na używane głośnośniczki. Nie mogę wejść w odnośnik, który wkleiłeś więc nie wiem jakiej muzyki słuchasz czy lubisz więcej góry czy dołu itp. audiofilskie bajery stąd nie sugerowałem paczek Edytowano 3 czerwca 2021 przez kaczadupa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 3 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 3 czerwca 2021 3 godziny temu, Q21 napisał: spójrz na NAD C326 BEE z Heco Aurora 700. O, ten zestawik w cenie 4kzł wydaje się być tym czego autor pytania szuka, no i wszystko będzie nowe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 4 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2021 Tylko nie ma źródła. A to jest wazne! Ale jak najbardziej zgadzam się z połączeniem NAD 326 z Aurorami. Ewentualnie RN 602. Jeśli budżet jest ściśle określony to może warto rozważyć także używane. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 4 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2021 RN602 będzie bardziej funkcjonalna ale rozjaśnisz brzmienie. Jeśli chciałbyś postawić na dynamikę to jest to dobry kierunek. W przypadku NADa mógłbyś dokupić Yamahę WXAD10. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper.kaps Napisano 4 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2021 (edytowany) R-N602 + Indiana Line Tesi 561 to był mój pierwszy zestaw. Kupiłem za równe 4000,- razem z przewodami głośnikowymi i oczywiście jak najbardziej polecam. Edytowano 4 czerwca 2021 przez kacper.kaps Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts