Artur Brol Napisano Sobota o 13:28 Udostępnij Napisano Sobota o 13:28 Lyngdorf FR-2 Dla tych z małymi pokojami? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaudio Napisano Sobota o 13:42 Udostępnij Napisano Sobota o 13:42 Albo dla tych, co w starych kamienicach mają wewnętrzną izolację cieplną... I małe pokoje... Można się poczuć jak we wnętrzu dobrze nagłośnionego auta... Na pełnej... Bez cienia dudnienia... 🥳 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Sobota o 14:22 Udostępnij Napisano Sobota o 14:22 No, kto wie w czym przyjdzie mi mieszkać, może to akurat dla mnie będzie 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Sobota o 14:55 Udostępnij Napisano Sobota o 14:55 Luxman P-100 Centennial 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sipo Napisano Sobota o 15:14 Udostępnij Napisano Sobota o 15:14 51 minut temu, Artur Brol napisał: No, kto wie w czym przyjdzie mi mieszkać, może to akurat dla mnie będzie 😁 Planujesz przeprowadzke? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Sobota o 15:22 Udostępnij Napisano Sobota o 15:22 Nie planuje, jestem zmuszony. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts