Rega Napisano Wtorek o 18:18 Napisano Wtorek o 18:18 (edytowany) Dnia 14.07.2025 o 19:55, Artur Brol napisał: Auris Audio Lyre Gdzieś już widziałem takie lampy😉 Grają bardzo dobrze, pomimo, że to chińszczyzna. Ale jednak nienajtańsza. Edytowano Wtorek o 18:20 przez Rega Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano Wtorek o 18:34 Napisano Wtorek o 18:34 Te lampy to chińszczyzna? Bo Auris jako firma to chyba z Serbii. Odpisz, cytując
Rega Napisano Wtorek o 19:05 Napisano Wtorek o 19:05 Oczywiście to lampy 6CA7 Psvane Mark II. Mam je. Bardzo dobrze brzmiąca chińszczyzna. To moje. A czarne, też moje,Treasure, powiedziałbym, że są jeszcze lepsze. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano Wtorek o 19:07 Napisano Wtorek o 19:07 Nawet wygladaja fajnie, podobne do 300b. Choć to pewnie zależy od producenta jak wyglądają. Kurcze moze kiedyś sobie sprawie jakiegoś lampowych, kto wie. Odpisz, cytując
Rega Napisano Wtorek o 19:12 Napisano Wtorek o 19:12 We wzmacniaczach prezentują się bardzo dobrze. A brzmienie, myślę, że lepsze niż z lamp 300B. No , ale to wyłącznie moja, prywatna opinia 2 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano wczoraj o 07:44 Napisano wczoraj o 07:44 Audionet Humboldt Tylko 61 kg. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts