il Dottore Napisano wczoraj o 19:21 Napisano wczoraj o 19:21 3 minuty temu, majkel74 napisał: Porównywałem 1:1 Accu w klasie A i AB i bardziej mi się podobał ten w AB. Oczywiście. Co kto lubi. Ja jestem wrażliwy na wszelkie wyostrzenia i np. ten sławny Boulder, do którego ludzie się modlą, u mnie spowodował tylko odruch ucieczki. A Musical Fidelity A1 wspomniany przez Ciebie gra właśnie tak, jak lubię. Zaś za AMS 35i tej firmy ojca i matkę bym sprzedał! Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano wczoraj o 19:21 Napisano wczoraj o 19:21 12 minut temu, il Dottore napisał: Stereotypowy dźwięk z AB jest suchy, kliniczny, tranzystorowy Wybacz, ale to nieprawda. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano wczoraj o 19:25 Napisano wczoraj o 19:25 Zaraz przyjdzie Jarek @Kraft i pogodzi wszystkich 1 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano wczoraj o 19:29 Napisano wczoraj o 19:29 (edytowany) 9 minut temu, DiBatonio napisał: Wybacz, ale to nieprawda. Spoko, spoko. Nie roszczę sobie prawa do głoszenia prawdy absolutnej. Dzielę się wyłącznie swoją prywatną opinią po z górą 30 latach przewalania gratów. Zresztą w moim systemie za wszystko poniżej 70Hz i tak odpowiada Klasa D. 800W mocy ciągłej, 2,5kW w szczycie. I nie sądzę by moje 25W w Klasie A wykonało tę robotę lepiej. Ale gdy się połączy siły... https://banbye.com/watch/v_vOojVxTQWEPf Edytowano wczoraj o 19:34 przez il Dottore Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano wczoraj o 19:43 Napisano wczoraj o 19:43 Odtwarzać na słuchawkach - dobry tekst. Odpisz, cytując
il Dottore Napisano wczoraj o 19:50 Napisano wczoraj o 19:50 4 minuty temu, kaczadupa napisał: Odtwarzać na słuchawkach - dobry tekst. Zawsze informuję, bo głośnik w laptopie czy w telefonie to jednak nie to... Weź np. taki bas - syntetyczny i już dość głęboki. Na słuchawkach jednak lepiej jest. https://banbye.com/watch/v_7REqKILFo0vZ Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano wczoraj o 19:52 Napisano wczoraj o 19:52 Przed chwilą, il Dottore napisał: słuchawkach Ja lubię czasem sprawdzić czy dobrze słyszę rezonans pokoju na basie i zazwyczaj słuchawki potwierdzają, że dobrze. 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu 12 godzin temu, il Dottore napisał: Zaś za AMS 35i tej firmy ojca i matkę bym sprzedał! Nie prościej kupić? Jak w sam raz, dwie sztuki leżą na eBay. 1 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu 13 minut temu, pairtick napisał: Nie prościej kupić? Nie ma szans. Przez najbliższe kilka lat nie kupię nawet kabelka. Po zakupie domu zostałem goły i wesoły. Odpisz, cytując
pairtick Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu 13 minut temu, il Dottore napisał: Nie ma szans. Przez najbliższe kilka lat nie kupię nawet kabelka. Po zakupie domu zostałem goły i wesoły. No nie mów, że na kredyt kupiłeś? Ile będziesz musiał zapłacić odsetek? Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 51 minut temu, pairtick napisał: No nie mów, że na kredyt kupiłeś? I No skąd? Za gotówkę, jak burgera w McDonalds. Ale golec jestem teraz i muszę się trochę odkuć. Co wyklucza zakupy audio. Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu (edytowany) 15 godzin temu, il Dottore napisał: Mam też Fosi w Klasie D i po 24 godzinach nonstop pod prądem pozostaje chłodny. Ale cóż z tego, skoro sonicznie koło Pure Class A nawet nie stał? Zresztą Fosi zaraz idzie na sprzedaż. Kupiłem go wyłącznie w celu wygrzewania przetwornika D/A. Pograł 600 godzin - i do widzenia! To teraz włożę kij w mrowisko tekstem że wygrzewanie sprzetu, sprzetem, ktory nie będzie docelowo sprzegniety "na stałe" mija sie z celem 🤪 Ps: zwrócić uwagę na emotikon na końcu zdania Edytowano 12 godzin temu przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 7 godzin temu, Chyba Miro 84 napisał: o teraz włożę kij w mrowisko tekstem że wygrzewanie sprzetu, sprzetem, ktory nie będzie docelowo sprzegniety "na stałe" mija sie z celem 😃😃😃 Już sobie wyobrażam rachunek za prąd jak Sugden chodzi tygodniami po 20 godzin/dobę! No i u mnie we wsi wezwanie straży pożarnej jest płatne, więc gdyby wzmacniacz podpalił stolik czy sprzęt towarzyszący, to musiałbym sam gasić. A Fosi z potencjometrem skręconym na zero pobierało z sieci 8,8W - wiem bo mam taką wtyczkę sprytną. Wszystkim będę polecał tę chińszczyznę, bo urządzenia z takim stosunkiem jakość-cena spotyka się na rynku audio raz w życiu. Odpisz, cytując
Recommended Posts