Rega Napisano Czwartek o 20:05 Napisano Czwartek o 20:05 Dnia 4.03.2026 o 18:47, BlaBla napisał: tego niebieskiego nie ma, trochę za bardzo dawało po oczach. Jakiego niebieskiego? U mnie nie było;) Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano Sobota o 13:54 Napisano Sobota o 13:54 ProAc (flagowiec). Ocznie OK. 1 Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano Sobota o 14:24 Napisano Sobota o 14:24 Fajne. Ale w orzechu są piękne. Szkoda , że nigdzie nie można ich posłuchać Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano Sobota o 14:30 Napisano Sobota o 14:30 5 minut temu, Slawko69 napisał: Fajne. Ale w orzechu są piękne. Też wybieram orzech. Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano Sobota o 16:17 Napisano Sobota o 16:17 A tak z czystej ciekawości. Ktoś słyczał ProAci z serii K?. Czy to kolumny które można na polskim rynku porównać do potwora z Loch Ness? Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano Sobota o 20:23 Napisano Sobota o 20:23 Nie wiem czy już były, Morel Sopran 622. 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano Sobota o 20:40 Napisano Sobota o 20:40 Nie przypominam ich sobie. Ładnie wyglądają. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu Clearaudio Concept Signature Turntable Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu Unison Research UNICO PRE V2 and UNICO DM V2 VPI Forever Model One turntable Momentum Z Mono Amplifier Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Biały ProAc był OK ale tu już robi się bardzo ładnie. 2 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Moje marzenie Tenor Audio 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Elegancko wykonane, ale 155 k ZŁ 🤔 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu QUAD PLATINA Muszę przyznać ze srodeczek I tylny panel miodzio. Odpisz, cytując
MacieQ Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Raidho TD3.10 ....piękności 😍....tylko ta cena 🤒 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 15 minut temu Napisano 15 minut temu 12 godzin temu, Artur Brol napisał: Elegancko wykonane, ale 155 k ZŁ Dlatego na razie składam na pilota 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 7 minut temu Napisano 7 minut temu Nie wiem czy nerka by starczyla, by mozna bylo ten wzmacniacz nabyc. Choć z drugiej strony, nie sprawdzałem ostatnio po ile chodza organy na wolnym rynku😁 Odpisz, cytując
Recommended Posts