Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)

Przed dwoma laty miałem możliwość kupna nowych Raidho TD 1. 2 w komplecie z bardzo dizajnerskimi standami za 1/3 ceny sklepowej. Jakiś czas się zastanawiałem. Nawet z kilkoma Kolegami z forum konsultowałem. Zainteresowani pewnie pamiętaja. Ale teraz nie żałuję. Miałem okazję posłuchania ich u mnie. Fakt - zaledwie kilka godzin, ALE d..y nie urwały. Uważam, że brzmieniowo mam lepsze, pomimo, że kilkakrotnie tańsze. 

ALeż Panowie - cieszcie swoimi organami! Te kolumny, pomimo że piękne, nie są ich warte. 

Edytowano przez Rega
Napisano (edytowany)
17 godzin temu, tomek4446 napisał:

Moje marzenie

Tenor Audio

T4.jpg

T1.jpg

T2.jpg

T3.jpg

Marzenia należy spełniać! 
Ewentualnie można poprosić chłopaków z YB Audio, żeby zrobili drewniany kubraczek dla Vincenta 237 mk2 na wzór Tenora.
Wiem, że jesteś mi wdzięczny za pomoc. :) 

IMG_7962.jpeg

Edytowano przez kaczadupa
Napisano
1 godzinę temu, KrólKiczu napisał:

Słuchałeś? 

Tych akurat nie ...słuchałem modelu TD3.2 i zbierałem szczękę z podłogi 😲 - ale tam cały system był z "kosmosu" 

50 minut temu, Rega napisał:

Przed dwoma laty miałem możliwość kupna nowych Raidho TD 1. 2 w komplecie z bardzo dizajnerskimi standami za 1/3 ceny sklepowej. Jakiś czas się zastanawiałem. Nawet z kilkoma Kolegami z forum konsultowałem. Zainteresowani pewnie pamiętaja. Ale teraz nie żałuję. Miałem okazję posłuchania ich u mnie. Fakt - zaledwie kilka godzin, ALE d..y nie urwały. Uważam, że brzmieniowo mam lepsze, pomimo, że kilkakrotnie tańsze. 

ALeż Panowie - cieszcie swoimi organami! Te kolumny, pomimo że piękne, nie są ich warte. 

Raidho "to nie zupa pomidorowa by wszystkim miała smakować" ...dla jednych będą nijakie a dla innych warte "podpisania cyrografu" 🤘😈

Napisano
1 godzinę temu, kaczadupa napisał:

Ewentualnie można poprosić chłopaków z YB Audio, żeby zrobili drewniany kubraczek dla Vincenta 237 mk2 na wzór Tenora.

Pomysł zacny , ale mam alergię na Vincenta i to zdiagnozowaną z kwitami :) Miałem SA 31 + SP 331 .

v.jpg

Napisano
3 minuty temu, tomek4446 napisał:

Pomysł zacny , ale mam alergię na Vincenta i to zdiagnozowaną z kwitami :) Miałem SA 31 + SP 331 .

v.jpg

Mi zupełnie nie podchodzą klocki z tymi "łapami" z przodu ...😣

Napisano (edytowany)
15 minut temu, tomek4446 napisał:

alergię

I o tym pomyślał producent (Tenor). Drewno zostało pozyskane z cenionego w świecie audiofilów drzewa z gatunku „Bambuko - z łaciny”. Pośród wielu szlachetnych właściwości jest również odczulanie. Nasi pewnie bez problemu sprowadzą „Bambuko”, kwestia dogadania ceny i można działać. 

Edytowano przez kaczadupa