Artur Brol Napisano 11 grudnia Udostępnij Napisano 11 grudnia Oooo . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 11 grudnia Udostępnij Napisano 11 grudnia Czyżby wchodziły do sprzedaży nowe modele boomboxów? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 11 grudnia Udostępnij Napisano 11 grudnia To jest chyba custom. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 11 grudnia Udostępnij Napisano 11 grudnia Czy to nie jest granatnik generała? 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 11 grudnia Udostępnij Napisano 11 grudnia RGPPANC generała miał mniejszy kaliber. Tu wygląda na przynajmniej 100mm. Trochę jeszcze pamiętam z wojska. Byłem m.in operatorem 9K111 Fagot. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 11 grudnia Udostępnij Napisano 11 grudnia Wydaje mi się, że to coś złożone jest z kształtek rur kanalizacyjnych PCV.😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 12 grudnia Udostępnij Napisano 12 grudnia A tutaj troszkę większy. Mitsubishi Dialtone. 60 cali, 800kg. Były kłopoty z jego testowaniem. Okolica się zbuntowała. Potrzaskane szyby, sufity popękane. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 12 grudnia Udostępnij Napisano 12 grudnia ATC SCM7 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 12 grudnia Udostępnij Napisano 12 grudnia (edytowany) ATC w końcu coś normalnego 😉 Edytowano 12 grudnia przez RLC2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 12 grudnia Udostępnij Napisano 12 grudnia A tutaj także korzystnie wycenione oraz z Three-Position Acoustic Balance Control. KLH model 5 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 12 grudnia Udostępnij Napisano 12 grudnia Elipson Heritage XLS 7 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 12 grudnia Udostępnij Napisano 12 grudnia 4 godziny temu, Artur Brol napisał: ATC SCM7 Biały mat, dla mnie najładniejsze. Kiedyś je... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 12 grudnia Udostępnij Napisano 12 grudnia Atc scm7 miałem przez 2 tygodnie u siebie, jakość wykonania raczej średnio, dźwięk.... po 2 tygodniach sprzedałem i tyle w temacie 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 12 grudnia Udostępnij Napisano 12 grudnia 54 minuty temu, misiekx napisał: Atc scm7 miałem, dźwięk.... po 2 tygodniach sprzedałem i tyle w temacie 😉 Ale tutaj rozmawiamy o wyglądzie nie o dźwięku 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 12 grudnia Udostępnij Napisano 12 grudnia 2 godziny temu, misiekx napisał: jakość wykonania raczej średnio I tyle w temacie 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 12 grudnia Udostępnij Napisano 12 grudnia Dnia 11.12.2024 o 20:35, Amarok napisał: Wydaje mi się, że to coś złożone jest z kształtek rur kanalizacyjnych PCV. No oczywiście. To wszystko beka. Dlatego pisałem, że większy kaliber bo rury setki. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 13 grudnia Udostępnij Napisano 13 grudnia GOLD NOTE HP-10 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 13 grudnia Udostępnij Napisano 13 grudnia (edytowany) ELEVEN AUDIO A390 Panowie coraz bliżej nam do posiadania Magico. Magico S2 kompaktowy model. Edytowano 13 grudnia przez Artur Brol 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 13 grudnia Udostępnij Napisano 13 grudnia S.M.S.L PL100 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 13 grudnia Udostępnij Napisano 13 grudnia Troche mi te kwadtraty pod szczelina tam nie pasuja. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 13 grudnia Udostępnij Napisano 13 grudnia Taki design Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 13 grudnia Udostępnij Napisano 13 grudnia Found Sound Davio Elite DAC 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 13 grudnia Udostępnij Napisano 13 grudnia Bardzo eleganckie wzornictwo. Troche skrzynki od Audio Note mi przypominaja. Chyba jednak od nich ladniejsze sa. I Made in Poland 👍 Znasz moze ceny? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 14 grudnia Udostępnij Napisano 14 grudnia 8 godzin temu, Artur Brol napisał: Bardzo eleganckie wzornictwo. Troche skrzynki od Audio Note mi przypominaja. Chyba jednak od nich ladniejsze sa. I Made in Poland 👍 Znasz moze ceny? Niestety, nie znam ceny. Nie wiem dlaczego na stronie nie podali.🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Sobota o 11:46 Udostępnij Napisano Sobota o 11:46 NODE ICON Sierra Sound Connected Fidelity’s New TT-Hub Turntable Circle Labs Audio V1000 Phono Preamplifier Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts