hlary Napisano 23 lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 23 lipca 2021 (edytowany) Od najjaśniejszego do najciemniejszego ... i od najwyższego do najniższego ... Poza wszystkim jednak jest różnica między streamingiem a płytą CD. Mam Deezera HiFi i tę Yamahę WXC-50. Ale różnica jest na korzyść płyt CD. Więc najlepsze płyty staram się kupi w realu. Po drugie na tych streamingach niektóre płyty znikają. Bo skoro skończyły się opłaty i płyta jest wycofana ze streamingu. Już kilka takich przypadków miałem. Zapamiętałem sobie płytę i chciałem do nie wrócić i ... już jej na streamingu nie ma. I to jest ból. Edytowano 23 lipca 2021 przez hlary Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 26 lipca 2021 Udostępnij Napisano 26 lipca 2021 Na której platformie zdarzyło Ci się że album był a później zniknął? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hlary Napisano 26 lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 26 lipca 2021 Deezer HiFi. Teraz nie pamiętam jakie albumy, ale to było ze 3 razy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 27 lipca 2021 Udostępnij Napisano 27 lipca 2021 Nie korzystam więc nie wiem. Na Spotify i Tidal się z tym nie spotkałem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 27 lipca 2021 Udostępnij Napisano 27 lipca 2021 Bywa Piotrze w każdym z serwisów, znikają płyty oraz część utworów z płyty. Stosunkowo często słucham muzyki filmowej i tam się to zdarza. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 27 lipca 2021 Udostępnij Napisano 27 lipca 2021 Dnia 26.07.2021 o 07:36, S4Home napisał: Na której platformie zdarzyło Ci się że album był a później zniknął? Na każdej to się zdarza. Handel prawami autorskimi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaz75 Napisano 27 lipca 2021 Udostępnij Napisano 27 lipca 2021 Pierwsza płyta Variete.piękna Polska psychodelia,była kiedyś dostępna,od kilku lat już nie.To na Tidal,No i znikające utwory,tez się zdarzają. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 28 lipca 2021 Udostępnij Napisano 28 lipca 2021 Spotkałem się faktycznie z dziurami w albumach. Wyżarzone pozycje które po prostu przeskakują. Więc to jest to. Na szczęście co dodałem do ulubionych wciąż jest. Dzięki Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts