Przemek Lewandowski Napisano 12 lipca 2021 Udostępnij Napisano 12 lipca 2021 Cześć, Jestem zupełnie zielony, dlatego proszę o wybaczenie. Poszukuje końcówki mocy, która będzie dobrze współpracować z moim aktualnym systemem. Z obecnego rozwiązania jestem w pełni zadowolony, jednak mam wrażenie, że można wycisnąć z muzyki nieco więcej niż "tylko" tyle. Obecnie słucham muzyki/filmów w systemie 5.1 : Denon 3600H + Kolumny Saxo 40/10/1 + KLIPSCH SPL-120 Chciałbym -> Wiedzieć jaką końcówkę warto rozważyć (lub inne rozwiązanie) aby teraz i w przyszłości móc cieszyć się muzyką bardziej niż do tej pory. + proszę o informację jak to podłączyć, w sensie czym Budżet w okolicach 4k, może być trochę więcej jeżeli jest to naprawdę zasadne. Za kilka miesięcy chciałbym wymienić fronty z saxo na coś ciekawszego. Wówczas wyjdzie kino 7.1 lub 5.1, a stare fronty out. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 12 lipca 2021 Udostępnij Napisano 12 lipca 2021 Dołożenie końcówki na pewno przyniesie pozytywną zmianę, szczególnie w stereo powinieneś to odczuć. Aktualnie mamy w outlecie bardzo dobrą końcówkę mocy firmy Roksan Caspian M2 Power Amplifier i to w doskonałej cenie. Końcówkę podłączasz kablami RCA z amplitunerem i tylko taki kabel będzie ci potrzebny. Zadzwoń, albo wejdź na naszą stronę w zakładce outlet znajdziesz ten produkt - polecam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goguś Napisano 12 lipca 2021 Udostępnij Napisano 12 lipca 2021 Można wiedzieć jaka to ta doskonała cena ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel09 Napisano 12 lipca 2021 Udostępnij Napisano 12 lipca 2021 Przecież możesz wejść na stronę którą podał Q21 i sam się dowiedzieć.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 13 lipca 2021 Udostępnij Napisano 13 lipca 2021 W tej cenie to faktycznie nawet ja jako konkurent ją polecam. Bardzo dobra konstrukcja. I świetnie się spiszę w twoim systemie. Alternatywnie , być może nieco taniej wyjdzie NAD. Czy to czysta końcówka czy integra 375 Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 13 lipca 2021 Udostępnij Napisano 13 lipca 2021 Cena jest naprawdę ok. 4999,- Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Lewandowski Napisano 15 lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 15 lipca 2021 Zamówione, dzięki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 15 lipca 2021 Udostępnij Napisano 15 lipca 2021 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 15 lipca 2021 Udostępnij Napisano 15 lipca 2021 2 godziny temu, Przemek Lewandowski napisał: Zamówione, dzięki Gratuluję, za te pieniądze naprawdę warto! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goguś Napisano 15 lipca 2021 Udostępnij Napisano 15 lipca 2021 Dnia 12.07.2021 o 20:31, Daniel09 napisał: Przecież możesz wejść na stronę którą podał Q21 i sam się dowiedzieć.. Na stronie widnieje kwota mniej doskonała od 4999,- dlatego pytałem... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 15 lipca 2021 Udostępnij Napisano 15 lipca 2021 A zaglądałeś do kategorii outlet? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 15 lipca 2021 Udostępnij Napisano 15 lipca 2021 I co z tej końcówki jak dalej przedwzmacniacz będzie z Denona ? Coś tam w kinie poczujesz ,ale w stereo kosmicznych zmian się nie spodziewaj. Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 16 lipca 2021 Udostępnij Napisano 16 lipca 2021 Ale zaplecze będzie. Poza tym różnica pomiędzy samymi końcówkami mocy w 3600 a Caspian jest olbrzymia. Więc nie wiem jak PRE musiało by to zepsuć żeby to nie było odczuwalne. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 16 lipca 2021 Udostępnij Napisano 16 lipca 2021 Możliwe . Podstawa ,tu się zgodzę . Natomiast takim posunięciem , otwieramy sobie drogę do kolejnych wydatków , nie lepiej kupić integrę z wejściem bezpośrednio na końcówkę 😏. Tyle razy temat wałkowany , Sam wiesz bo też się udzielałes . Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Lewandowski Napisano 19 lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 19 lipca 2021 (edytowany) Cześć, mógłbyś rozwinąć temat - nie zrozumiałem w jaki sposób otwiera to drogę do kolejnych wydatków Edytowano 19 lipca 2021 przez RoRo Odpowiadając na post poprzednika - nie ma sensu cytować całej wypowiedzi... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 19 lipca 2021 Udostępnij Napisano 19 lipca 2021 Poszukiwania przedwzmacniacza bo ten w amplitunerze przestanie zadowalać. Pół biedy jeśli do końcówki która wybraliśmy jest dedykowany przedwzmacniacz tego samego producenta jednak jeśli nie ma to może być kłopot , Ci którzy mieli systemy dzielone wiedzą że to nie jest takie hop siup i wszystko do wszystkiego pasuje 😉 od tyle ode mnie. Pzdr Ps dlatego proponuję integrę z main in. Sam miałem końcówkę parę lat oraz używałem Integr jako końcówek , zabawa przednia ale trochę może potrwać . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 20 lipca 2021 Udostępnij Napisano 20 lipca 2021 Dnia 16.07.2021 o 07:46, Dedal75 napisał: nie lepiej kupić integrę z wejściem bezpośrednio na końcówkę 😏. Tyle razy temat wałkowany , Sam wiesz bo też się udzielałes . Lepiej. Sam tak korzystam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 20 lipca 2021 Udostępnij Napisano 20 lipca 2021 👍 No Widzisz 😏 . Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts