slaw0001 Napisano 12 lipca 2021 Udostępnij Napisano 12 lipca 2021 (edytowany) https://tech.wp.pl/ten-wkret-pochlania-dzwieki-sasiad-przestanie-ci-przeszkadzac-6660113331382816a?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=fbtech&utm_term=post&utm_content=tech Edytowano 12 lipca 2021 przez slaw0001 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzik Napisano 12 lipca 2021 Udostępnij Napisano 12 lipca 2021 Życie audiofila nie jest łatwe; góra okazuje się górką, lądowanie międzylądowaniem, koniec drogi końcem początku. To trudna i okupiona bólem sakwy droga ku nieosiągalnej doskonałości. Należy jednak pamiętać mądrość starego, odzianego w pokutny worek mistrza; zagadkę stali: Na tym świecie nikomu nie możesz ufać. Kobietom, mężczyznom, zwierzętom. Ale temu <wskazał na swój kabel za 100 000 zł>, temu możesz ufać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 12 lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 lipca 2021 7 minut temu, Dzik napisał: Życie audiofila nie jest łatwe; Tak i jak Wielkiego Kronikarza, który to wszystko musi swym ciętym piórem ku przestrodze dla potomnych zapisać 🤪👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzik Napisano 12 lipca 2021 Udostępnij Napisano 12 lipca 2021 3 minuty temu, slaw0001 napisał: Tak i jak Wielkiego Kronikarza Let me tell you of the days of high adventure! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy78 Napisano 14 lipca 2021 Udostępnij Napisano 14 lipca 2021 Ooooo!!! Ze sprężynami!!! No mnie się baaaardzo podobają (opis mniej - autor niespecjalnie zagłębił się w temat, który opisuje 🤣) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 14 lipca 2021 Udostępnij Napisano 14 lipca 2021 1 godzinę temu, nowy78 napisał: No mnie się baaaardzo podobają Wiedziałem , że się Piotrek odezwiesz , czekałem. To była tylko kwestia czasu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 14 lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 lipca 2021 1 godzinę temu, nowy78 napisał: No mnie się baaaardzo podobają 😁 Oczyma wyobraźni widzę już takie ,,bujające" się ściany. Błędnik może tego nie wytrzymać 🤪 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bahzell Napisano 14 lipca 2021 Udostępnij Napisano 14 lipca 2021 Zrobić takie wkręty z piezoelektryka, podpiąć kable do wkrętów i ściany zaczną grać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts