lysy Napisano 5 maja 2022 Udostępnij Napisano 5 maja 2022 Dramaturgia, ale też wielkie emocje trzymające w napięciu do ostatniego gwizdka. Takie mecze naprawdę fajnie się ogląda, zwroty akcji i dużo bramek. W drugim półfinale Liverpool pokonał Villarreal. I tak w finale mamy Liverpool oraz Real Madryt. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 5 maja 2022 Udostępnij Napisano 5 maja 2022 4 godziny temu, lysyrafal napisał: Dramaturgia, ale też wielkie emocje trzymające w napięciu do ostatniego gwizdka. Takie mecze naprawdę fajnie się ogląda, zwroty akcji i dużo bramek. W drugim półfinale Liverpool pokonał Villarreal. I tak w finale mamy Liverpool oraz Real Madryt. A Ty łysyRafale jak widzę, co jakiś czas (kilka miesięcy) emanujesz nam herbem klubu , którgo jeteś kibicem. Rozumiem,że teraz na okoliczność zapewnienia sobie utrzymania w lidze...? pozdro TAG Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 6 maja 2022 Udostępnij Napisano 6 maja 2022 Spokojnie, utrzymanie będzie w 1 lidze, o to się nie martwię. Na awans nie ma co liczyć z tym składem, ale w przyszłości, kto wie? Teraz czekam na powstanie nowego stadionu, który powstaje w innym miejscu niż obecny. https://www.gkskatowice.eu/n/rozpoczyna-sie-budowa-nowego-stadionu-miejskiego-w-katowicach Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 28 maja 2022 Udostępnij Napisano 28 maja 2022 Dziś o godzinie 21 Finał Ligi Mistrzów 2022 Liverpool - Real Madryt Mamy taki sam skład jak w finale roku 2018 Real Madryt - Liverpool 3:1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 29 maja 2022 Udostępnij Napisano 29 maja 2022 I tak wygrana Realu Madryt nad Liverpoolem stała się faktem. Sam mecz, moim zdaniem nie był porywający, zdecydowanie lepsze były mecze ćwierćfinałowe oraz półfinały. Wynik finału meczu LM rok 2022 Liverpool - Real Madryt 0:1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 29 maja 2022 Udostępnij Napisano 29 maja 2022 4 godziny temu, lysyrafal napisał: I tak wygrana Realu Madryt nad Liverpoolem stała się faktem. Sam mecz, moim zdaniem nie był porywający, zdecydowanie lepsze były mecze ćwierćfinałowe oraz półfinały. Wynik finału meczu LM rok 2022 Liverpool - Real Madryt 0:1 Moja Arka znowu nie awansowała, także w przyszłym sezonie znowu się spotkamy ..... Tyle tylko,że tym razem Wy będziecie wyżej w tabeli..........właśnie oglądam Koronę z Chrobrym i póki co, szykuje się premierowy awans do Eklapy drużyny bez stadionu,kibiców, tradycji....ech....szkoda,że nasi znowu dali dooopy... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 30 maja 2022 Udostępnij Napisano 30 maja 2022 (edytowany) @terracan1929 Robert nie musisz mnie cytować całego, jak odpowiadasz kolejno post pod postem. A czemu będziemy wyżej w tabeli, bo nie mogę zajarzyć co masz na myśli? Edytowano 30 maja 2022 przez lysyrafal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 30 maja 2022 Udostępnij Napisano 30 maja 2022 32 minuty temu, lysyrafal napisał: Heh, a jak mam CIę przywołać (chociażby tak jak Ty to zrobiłeś w stosunku do mnie) ? Nie potrafię Co do meritum, to będziecie wyżej, bo u nas Kołakowscy (wielcy właściciele, heh ) , rozwój sportowy ,a co z tym idzie ewentualny awans, mają gdzieś. Dla nich liczy się tylko kasa z kontraktowania zawodników ze swojej " stajni" oraz ściągania wszelkiej maści szrotu. Teraz sprzedadza 2,3 najlepszych zawodników (Adamczyk + Kobacki, którego chcą i Lech i raków), przyjdzie kolejna porcja paralityków i nic z tego nie będzie. A słychać tu i tam,że inni sponsorzy mają dosyć łupienia z kasy przez cwaniaczków kołaków, więc kasy będzie zdecydowanie mniej. Tak to widzę. Oni nie dają żadnej złotówki. Żerują na kasie z miasta i pomniejszych sponsorów + z biletów i sprzedaży gadzetów. I za te pieniądze utrzymują swoich zawodników, kasując prowizje za podpisanie kontraktu z Arką . Interes się kręci.. I nie jest tożsamy z interesem klubu. Zresztą , na chłopski rozum. Czy interes agenta piłkarskiego i klubu którego agent jest właścicielem , mogą być tożsame ?? No raczej nie. Arka to dla nich, okno wystawowe, przechowalni szrotu i lazaret dla rekonwalescentów (oczywiście ze stajni kfm). Będziecie wyżej także dlatego,że Ruch wrócił do 1 ligi, i Wasi włodarze zrobią wszystko,aby być nad nimi w tabeli No i macie Adriana Błąda.....naszego byłego zawodnika Pozdro Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 30 maja 2022 Udostępnij Napisano 30 maja 2022 (edytowany) Szkoda, liczyłem że Arka wróci bo przez długi czas utrzymywała się druga w tabeli jeśli się nie mylę. Niewiele brakowało, ponoć jednego punktu zabrakło? Nudno trochę bez derby... Pozdro zza miedzy Edytowano 30 maja 2022 przez Butler Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 30 maja 2022 Udostępnij Napisano 30 maja 2022 hehe..no proszę, proszę.........jaki świat mały.........nawet nie zza miedzy...praucję w Gdańsku (własnie z Gdańska piszę : ) ) Tak,zabrakło 1 punktu...właśnie tego, który zabrał nam GKS kolegi lysegorafała strzelając bramkę na 2-2 z karnego w 97 minucie ..... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 30 maja 2022 Udostępnij Napisano 30 maja 2022 Jak odpisujesz post pod postem to właściwie nie musisz mnie przywoływać. W przypadku gdy chcesz to zrobić, wpisujesz na klawiaturze najpierw @ i później mój nick. Co do kasy to wszędzie tak wygląda, lepszy zawodnik prawie zawsze zostanie sprzedany, a później poziom mamy jaki mamy. Piękne derby się szykują GKS - RUCH Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 30 maja 2022 Udostępnij Napisano 30 maja 2022 (edytowany) @ lysyrafal , o tak ? nie działa...... Edytowano 30 maja 2022 przez terracan1929 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 30 maja 2022 Udostępnij Napisano 30 maja 2022 Klikasz @ i pierwszą literę nicku, wyskakuje kilka możliwości, im dalej piszesz tym lista się skraca @terracan1929 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 30 maja 2022 Udostępnij Napisano 30 maja 2022 @Butler heheh działa ! działa !!! dzięki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sipo Napisano 30 maja 2022 Udostępnij Napisano 30 maja 2022 Nie znam się na piłce i na mecze nie chodzę ale zaciekawiły mnie zamieszki w Paryżu przed meczem. O co poszło? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 30 maja 2022 Udostępnij Napisano 30 maja 2022 @Slpo jak to we Francji nigdy z niczym sobie nie radzą. Po prostu ludzie bez biletow widząc brak policji postanowili przeskoczyć ogrodzenie I wejść na stadion. Coś jak ja z kolegami 25 lat temu na mecze 3 ligi 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 1 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 1 czerwca 2022 (edytowany) Liga Narodów: Polska - Walia Dzisiaj mecz o godzinie 18 Edytowano 1 czerwca 2022 przez lysyrafal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 1 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 1 czerwca 2022 Jestem dobrej myśli, ale nie pokuszę się o wytypowanie wyniku. Dobra czas się zbierać, bo zapowiada się piłkarski wieczór. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 1 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 1 czerwca 2022 Walia raczej nie traktuje tego meczu super poważnie, w niedzielę mają baraż o MŚ, także kiepski skład dzisiaj, żeby nie ryzykować - będzie git Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 2 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 2 czerwca 2022 Czytam i widzę, że kolega wieczny pesymista, nieważne czy wygrają, czy przegrają, zawsze będzie źle. Dodam tylko, że nasza drużyna jest można powiedzieć w przebudowie ze względu na nowego trenera. Jeśli chodzi o sam mecz, to faktycznie Walia za łatwo dochodziła do sytuacji bramkowych oraz pięknie rozciągała grę skrzydłami. Z drugiej strony liczy się wynik i taki poszedł w świat. Jest wiele drużyn, które pięknie grają, ale co z tego, gdy nie ma wyników. Polska - Walia 2 : 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 2 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 2 czerwca 2022 5 minut temu, lysyrafal napisał: Czytam i widzę, że kolega wieczny pesymista, nieważne czy wygrają, czy przegrają, zawsze będzie źle. Dodam tylko, że nasza drużyna jest można powiedzieć w przebudowie ze względu na nowego trenera. Jeśli chodzi o sam mecz, to faktycznie Walia za łatwo dochodziła do sytuacji bramkowych oraz pięknie rozciągała grę skrzydłami. Z drugiej strony liczy się wynik i taki poszedł w świat. Jest wiele drużyn, które pięknie grają, ale co z tego, gdy nie ma wyników. Polska - Walia 2 : 1 Ale ja napisałem "będzie git", przekonany, że Polska wygra, a napisałem o kiepskim składzie Walii Także zero pesymizmu! 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 2 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 2 czerwca 2022 Od razu mi lepiej. Po prostu inaczej zinterpretowałem, ale już wszystko jasne. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 8 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 8 czerwca 2022 Liga Narodów: Belgia - Polska Dzisiaj mecz o godzinie 20:45 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 8 czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 8 czerwca 2022 Dzisiejsze lanie od Belgów - ręce i nogi opadają... Bardziej piłkarzom - czy kibicom ? To co się działo przez ostatnie pół godziny meczu to masakra. Szkoda, bo było trochę ładnej gry, ale skuteczność Belgów i nieskuteczność Polaków (a chyba też brak nadziei w ostatnich minutach) niecelne podania i brak pomysłu na grę w drugiej połowie meczu poraża ...albo osłabia 😡 Chyba jedyne pytanie które się nasuwa po ostatniej bramce i wyniku 6:1 to co oni k...(urcze) robią??? To już chyba lepiej by było pod koniec meczu murować bramkę i zatrzymać się na 3:1 czy 4:1. Zabrakło naszym sił czy odwagi czy ... ??? Tak właściwie to bramka strzelona przez Polaków i remis na koniec 1 połowy to było coś dziwnego - w sensie nie pasującego do obrazu całego meczu. Strach się bać co będzie się działo w meczu z Holandią... No to ile będzie w ich przypadki??? Zbliżą się do 10, czy też przyjdzie cud i zagrają na remis (nie myślę tu o sytuacji, że mecz się skończy po 2 minutach), bo pewnie nasi pomyślą co poprawić po takim laniu. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 9 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2022 Dużo błędów własnych i brak pomysłu na grę. Sam Lewandowski i Zieliński meczu nie wygrają. Belgia pokazała klasę i tu, na tle takiego rywala widać, ile mamy do poprawy. Holandia ma już drugi mecz wygrany w grupie, pokonała też Walię. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts